αρθρο

Δυο Χάλκινα Μετάλλια για την ” ΕΛΑΦΡΑ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ” των Μεσογείων στην γενέτειρα του μυθικού Ηρακλή,του Διονύσου,του ποιητή Πινδάρου και του περίφημου στρατηγού Επαμεινώνδα.

Το πρωινό της Κυριακής στης 10 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 09:00 π.μ. πραγματοποιήθηκε η Β' Φάση Νοτίου Ομίλου του Χειμωνιάτικου Περιφερειακού Προκριματικού Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αντιπτέρισης της Περιφέρειας Αττικής,Βοιωτίας και Ευβοίας στις ηλικιακές κατηγορίες:

α) Παμπαίδων - Παγκορασίδων U-15 κάτω των 15 ετών. β)Εφήβων - Νεανίδων U19 κάτω του 19 ετών.

Στις εγκαταστάσεις του κλειστού Γυμναστηρίου της Καδμείας. Η διοργάνωση έγινε υπό την αιγίδα της Ε.Ο.Φ.Σ.Α. και την συνεργασία του τοπικής Ομάδας του Φ.Ε.Ο.Θ.Το φίλαθλο κοινό του αθλήματος απόλαυσε για μια ακόμη φορά συναρπαστικά παιχνίδια και στις δυο ηλικιακές κατηγορίες αφήνοντας απόλυτα ικανοποιημένους όσους βρέθηκαν στις εξέδρες του κλειστού Γυμναστηρίου της Καδμείας. Τα Παιδιά της Αντιπτέρισης που..........αντιστέκονται..........!!!!!!!!!! Οι ειδήσεις έρχονται από διάφορους αθλητικούς χώρους που δεν έχουν την δημοφιλία των Ομαδικών Αθλημάτων,αντιθέτως τις δίνουμε τις διαστάσεις που πιστεύουμε ότι αξίζουν. Ο λόγος για τις διακρίσεις παιδιών στο άθλημα της Αντιπτέρισης ( Μπάντμιντον ) που συνήθως είναι μακριά από τους προβολείς της δημοσιότητας.Κι όμως όχι μόνο τα καταφέρνουν με υπερβατικό αγώνα αλλά διαφημίζουν με τον καλύτερο τρόπο και την περιοχή μας. Ιδού λοιπόν κάποια από τα παιδιά που διακρίθηκαν για άλλη μια φορά τις τελευταίες ημέρες η ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ και η ΠΡΙΦΤΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ οι οποίες στην εν λόγο διοργάνωση κατέκτησαν τα ΧΑΛΚΙΝΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ στο αγώνισμα του Διπλού Νεανίδων U19 κάτω των 19 ετών, ενώ στο αγώνισμα του Απλού Νεανίδων έφτασαν στην οκτάδα. Τα παιδιά που αντιστέκονται Οι αγώνες αυτών των παιδιών και η προσπάθεια τους που στηρίζεται από τις οικογένειες αλλά και του Προπονητικού Επιτελείου τους,δίνουν το μήνυμα ότι τίποτα δεν είναι χαμένο από χέρι !!!! όλα είναι εφικτά. Αρκεί να σηκώνεις το βλέμμα ψηλά και να αντικρίζεις τον ορίζοντα με αποφασιστικότητα και καλώς εννοούμενη φιλοδοξία........ Είναι,λοιπόν τα παιδιά που αντιστέκονται και μας γεμίζουν αισιοδοξία με την διαδρομή τους.

Κοινοποιηση