αρθρο

Επέστρεψε στις νίκες ο Α.Ο Γλυκών Νερών, 1-0 την Αρτέμιδα

αναδημοσίευση από : https://epsanastisentra.blogspot.com/2021/11/1-0_28.html

Σε ένα ματς που φαινόταν ότι θα κριθεί στη λεπτομέρεια και το γκολ ο ΑΟ Γλυκών Νερών ήταν αυτός που πανηγύρισε την κατάκτηση των τριών βαθμών, επιστρέφοντας στις νίκες μετά από δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα. 
Οι μπλε επικράτησαν 1-0 της Αρτέμιδας εντός έδρας αυτή τη φορά κάνοντας back to back νίκες απέναντι στην ομάδα της Λούτσας σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. 


Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε στο 66’ ο Βιταλιώτης με σουτ από πλάγια θέση εντός περιοχής, μετά από ωραίο συνδυασμό και πάσα του Βλάχου. Το παιχνίδι ήταν κυρίως κέντρου με δυνατές μονομαχίες, με τους φιλοξενούμενους να μην απειλούν ουσιαστικά σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Οι γηπεδούχοι στο πρώτο μέρος είχαν μια κεφαλιά του Μανουσάκη στο 40’, αλλά ο Καραογλάνης απέκρουσε σε κόρνερ, ενώ μετά το γκολ έχασαν τεράστια ευκαιρία όταν ο Βασιλόπουλος προ κενής εστίας πλάσαρε ψηλά άουτ! 


Διαιτήτευσαν οι Ρεντίφης, Πολυχρονιάδης, Σπίθας.
ΑΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ (Δ. Μαντούκας): Κύρκος, Χριστοδούλου, Μαστορόπουλος, Μανουσάκης, Μουρούτης, Βάρδας, Στίσι, Βιταλιώτης (80’ Μπέλμπας), Δρούγκας (63’ Μπολέτσης – 88’ λ. τρ. Μάνδαλος), Βασιλόπουλος, Βλάχος. 
ΑΟ ΑΡΤΕΜΙΣ (Γ. Φυτιλής): Καραογλάνης, Παπάζογλου (80’ Τσέπας), Καζάλας (56’ Κανελλόπουλος), Διαμάντης, Τασσόπουλος, Φυτιλής Λ. (85’ Μοιρασγεντής), Φυτιλής Μ. (80’ Βεϊζάι), Κοζανίδης, Μασκλαβάνος, Ράσα, Στάφα. 


Φωτό: Δημήτρης Γιαννάτος

Κοινοποιηση