αρθρο

Ιδανικό ξεκίνημα ο ΑΟ Γλυκών Νερών, 2-1 στη Λούτσα τον ΑΟ Άρτεμις!

αναδημοσίευση από: https://epsanastisentra.blogspot.com/2021/09/2-1.html

Με τον ιδανικό τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο νέο πρωτάθλημα ο ΑΟ Γλυκών Νερών, που επιβλήθηκε 2-1 εκτός έδρας του ΑΟ Άρτεμις. Η ομάδα του Δημήτρη Μαντούκα ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και έφτασε δίκαια στην νίκη.Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο πρώτο δεκάλεπτο και είχαν δύο καλές στιγμές για να ανοίξουν το σκορ, όμως δεν τα κατάφεραν από εκεί και πέρα ο ΑΟ Γλυκών Νερών ισορρόπησε το ματς και κατάφερε να πάρει νωρίς το προβάδισμα στο σκορ. Στο 20’ μετά από σέντρα του Δρούγκα ο Βασιλόπουλος με κεφαλιά νίκησε τον Καραογλάνη και έκανε το 1-0 υπέρ των φιλοξενούμενων που ήταν και σκορ ημιχρόνου.
Στο δεύτερο μέρος ο ΑΟ Γλυκών Νερών είχε την υπεροχή και έχασε αρκετές κλασικές ευκαιρίες. Στο 58’ ο Βάρδας με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-2 και ουσιαστικά έφερε την ομάδα του Δημήτρη Μαντούκα πιο κοντά στην εξασφάλιση των τριών βαθμών. Οι γηπεδούχοι έβγαλαν αντίδραση προς το τέλος όταν μείωσαν με εκτέλεση πέναλτι του Διαμάντη στο 85’, όμως το 1-2 ήταν το τελικό αποτέλεσμα.


Διαιτήτευσαν οι Δραγάτης, Γουρνιάς, Τσέλιος.


ΑΟ ΑΡΤΕΜΙΣ (Γ. Φυτιλής): Καραογλάνης, Παπάζογλου, Δημητρίου, Διαμάντης, Τασσόπουλος, Φυτιλής Λ., Μαντζαβελάκης (32’ λ. τρ. Στάφα), Τσέπας, Μπεϊζάι, Ράσα, Φυτιλής Μ. 


ΑΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ (Δ. Μαντούκας): Κύρκος, Χριστοδούλου, Θεοχάρης (70’ Μαστορόπουλος), Μανουσάκης, Μουρούτης, Βάρδας, Δρούγκας (80’ Μπέλμπας), Βιταλιώτης Γ., Στίσι, Βασιλόπουλος, Βλάχος. 

Κοινοποιηση