αρθρο

Ισοπαλία στα Γλυκά Νερά, 2-2 ο Α.Ο με Ολυμπιακό

αναδημοσίευση από: https://epsanastisentra.blogspot.com/2021/10/2-2_17.html

Ο ΑΟ Γλυκών Νερών και Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου μοιράστηκαν από έναν βαθμό, με το τελικό 2-2 να κρίνεται δίκαιο για τις δύο ομάδες.Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι ήταν σαφώς καλύτεροι και μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι. Μόλις στο 2ο λεπτό ο Βασιλόπουλος με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος άνοιξε το σκορ. Ωστόσο, το προβάδισμα κράτησε μόλις τέσσερα λεπτά αφού στο 6ο λεπτό με τον ίδιο τρόπο, δηλαδή με πέναλτι, ο Ζώνας έφερε το παιχνίδι στα ίσια. Η συνέχεια άνηκε στους γηπεδούχους που έχασαν διπλή ευκαιρία στο 15’ με τους Δρούγκα και Βασιλόπουλο να προηγηθούν, αλλά αμυντικός αρχικά απομάκρυνε και στη συνέχεια ο Κωνσταντάς απέκρουσε το δεύτερο σουτ σε κόρνερ. 

Η ομάδα του Δημήτρη Μαντούκα συνέχισε να πιέζει και τελικά πήρε ξανά κεφάλι στο σκορ. Ήταν στο 25’ όταν ο Μπολέτσης με σουτ εντός περιοχής νίκησε τον αντίπαλο γκολκίπερ και έκανε το 2-1. Ο Ολυμπιακός ισορρόπησε και κατάφερε να ισοφαρίσει ξανά. Ήταν στο 36’ με τον Σεΐτι, όταν μετά από φάση διαρκείας ο άσος των ερυθρολεύκων σούταρε εντός περιοχής και νίκησε τον Κύρκο. Το 2-2 ήταν σκορ ημιχρόνου, αφού οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν τη μεγάλη ευκαιρία που τους παρουσιάστηκε στο 44’. Ήταν όταν ο Βιταλιώτης έφυγε στην αντεπίθεση από το κέντρο του γηπέδου εντελώς μόνος του, αλλά δεν τελείωσε τη φάση αφού προτίμησε να πασάρει στον επερχόμενο Βλάχο. Ο δεύτερος πλάσαρε αλλά αμυνόμενος που είχε προλάβει να γυρίσει έδιωξε πριν η μπάλα περάσει την τελική γραμμή. 

Το δεύτερο μέρος ήταν απόλυτα ισορροπημένο χωρίς ιδιαίτερες φάσεις, με αποτέλεσμα το 2-2 να μένει ως το τέλος. Οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν το ματς με 10 παίκτες αφού αποβλήθηκε ο Κλωνάρης στο 85’ με δεύτερη κίτρινη κάρτα. 

Διαιτήτευσαν οι Ζαχαρόπουλος, Γκούβας, Μακρής.

ΑΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ (Δ. Μαντούκας): Κύρκος, Χριστοδούλου, Μαστορόπουλος (46’ Θεοχάρης), Μπέλμπας, Μουρούτης, Βάρδας, Δρούγκας (59’ Στίσι), Βιταλιώτης, Μπολέτσης, Βασιλόπουλος, Βλάχος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤ. (Γ. Μαγγίνας): Κωνσταντάς, Ζαχαράς, Κουλάι, Μεταλλινός, Ζώνας, Κλωνάρης, Καλέμι, Χατζής, Μακρίδης (68’ Κολιμάτσης), Σεΐτι (45’ λ. τρ. Νταβαρίνος), Μαγγίνας (90’ Λαπούση). 

Κοινοποιηση