αρθρο

Καλοκαιρινό Camp Ποδοσφαίρου στον Α.Ο ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ!!!

Ο Α.Ο.Γλυκών Νερών, διοργανώνει Καλοκαιρινό camp ποδοσφαίρου στο εγκαταστάσεις του Συλλόγου στο Δημοτικό Γήπεδο Γλυκών Νερών .

Το Camp ξεκινάει την ερχόμενη Δευτέρα 17 Ιουνίου ( Αγίου Πνεύματος ) και θα διαρκέσει 10 εργάσιμες ημέρες ( δυο εβδομάδες ) καθώς θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 28 Ιουνίου .

Το camp θα ξεκινάει κάθε ημέρα στις 17.00 το απόγευμα και θα ολοκληρώνεται στις 21.00 ( 4 ώρες ημερησίως) .

Θα αποτελείται από ηλικιακές διαβαθμίσεις και το πρόγραμμα θα χωρίζεται σε 4 ώρες διδασκαλίας με την ακόλουθη θεματολογία :
Α) προπόνηση
Β) Τακτική
Γ) θεωρητική διδασκαλία
Δ) ασκήσεις ενδυνάμωσης - βάρη ανάλογα με την ηλικία και το βάρος .

Όσο αφορά την θεωρητική διδασκαλία θα έχει θέματα όπως :Διατροφή, εργοφυσιολογία, ενότητες τακτικής, πρώτες βοήθειες, διατροφή, διαιτησία, ιστορία ποδοσφαίρου, διδακτική ποδοσφαίρου .

Κατά την διάρκεια του Camp θα υπάρχουν 5 προπονητές και εξειδικευμένος προπονητής τερματοφυλάκων .

Επίσης θα υπάρχει γιατρός και μια ημέρα τα παιδιά θα περάσουν εργομετρικά τεστ.
Σε όλα τα παιδιά θα εξασφαλιστούν τόσο οι θεωρητικές όσο και οι υλικές συνθήκες που θα τους παρέχουν μια ποιοτική δραστηριότητα.

Οι εγγραφές γίνονται στην γραμματεία του γηπέδου καθημερινά ,ενώ μπορείτε να φέρετε το παιδί κατευθείαν να ξεκινήσει και να κανονίστε την εγγραφή μετά .
  Τηλέφωνα επικοινωνίας : 210 6657191 & 6977982694

Κλείνοντας θα θέλαμε να τονίσουμε ότι το camp αυτό είναι ένα άνοιγμα της Ακαδημίας σε όλα τα παιδιά της ευρύτερης περιοχής (Παλλήνη, Κάντζα, Φούρεσι, κλπ) οι οποίες έχουν συμμετοχές παιδιών σε όλες τις ομάδες της Ακαδημίας, τα τελευταία χρόνια.
Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά !!!!

Κοινοποιηση