αρθρο

Οικονομική ενίσχυση οικογένειας – Ο Α.Ο ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ στηρίζει και συμπαρίσταται!

Ο Α.Ο Γλυκών Νερών πιστός στις αξίες και τις αρχές του, στηρίζει και συμπαρίσταται στη οικονομική ενίσχυση μαθήτριας της ΣΤ τάξης του
1ου Δημοτικού Σχολείου Γλυκών Νερών, η οποία αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Παράλληλα, προτρέπει όλη την αθλητική οικογένεια του Α.Ο Γλυκών Νερών να υποστηρίξει την προσπάθεια αυτή, βοηθώντας με ουσιαστικό τρόπο, μια μονογονεική οικογένεια που περνά δύσκολες ώρες.

Αναδημοσιεύουμε την ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Γλυκών Νερών, ώστε να ενημερωθείτε αναλυτικά για τους τρόπους βοήθειας.

"Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Γλυκών Νερών θέλει να σας ενημερώσει και να ζητήσει την υποστήριξη σας για ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα που αφορά σε μαθήτρια του σχολείου μας. Πρόκειται για ένα παιδί που προέρχεται από μονογονεϊκή οικογένεια, και αντιμετωπίζει μια εξαιρετικά σοβαρή και κρίσιμη ασθένεια. Σε παρόμοια κατάσταση δυστυχώς βρίσκονται και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς της. Για αυτό και ο Σύλλογος πήρε την πρωτοβουλία, ανάμεσα στα άλλα, να συγκεντρώσει χρήματα που θα βοηθήσουν σημαντικά την οικογένεια στην αντιμετώπιση των άμεσων και έμμεσων προβλημάτων  που έχουν προκύψει. 

Όποιος επιθυμεί να συνεισφέρει και να δείξει έμπρακτα την αλληλεγγύη του, σε αυτό το πραγματικά πολύ άσχημο χτύπημα της μοίρας, μπορεί να καταθέσει χρήματα στην Alpha Bank, στο λογαριασμό IBAN GR0501402160216002101066712 και όνομα δικαιούχου Κ. Π. (Για ευνόητους λόγους αναφέρονται μόνο τα αρχικά του γονέα).

Εναλλακτικά τη Δευτέρα 25.06.2019 και ώρα 19:30 - 21:00 μπορεί όποιος θέλει, να περάσει από το 1ο Δημοτικό Γλυκών Νερών στην αίθουσα της Α1 τάξης (είσοδος από το γυμναστήριο) ώστε να δώσει χρήματα στα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου που θα βρίσκονται εκεί, τα οποία το ίδιο βράδυ θα παραδοθούν στον γονέα.
Με εκτίμηση,

το Δ.Σ. του 1ου Δημ. Σχολείου Γλυκών Νερών

Η αθλητική οικογένεια του Α.Ο ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ, εύχεται ολόψυχα καλή και ταχεία ανάρρωση στη μικρή μαθήτρια και καλή δύναμη στην οικογένειά της, με τη αμέριστη βοήθεια όλων μας!

Το Δ.Σ. του Α.Ο Γλυκών Νερών

Κοινοποιηση