αρθρο

Στήν Οκτάδα η ” ΕΛΑΦΡΑ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ‘ των Μεσογείων στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αντιπτέρισης Εφήβων – Νεανίδων U19.

Το Σαββατοκύριακο 16 - 17 Μαρτίου 2019 και ώρα 09:00 π.μ.διεξήχθη στην Περιοχή των Βορείων προαστίων και συγκεκριμένα στον Δήμο Πεύκη - Λυκόβρυσης τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Αντιπτέρισης αγωνιστικού έτους 2018 - 2019 στις ηλικιακές κατηγορίες:
- Παμπαίδων - Παγκορασίδων U15 κάτω των 15 ετών.
- Εφήβων - Νεανίδων U19 κάτω των 19 ετών
στις εγκαταστάσεις του Κλειστού Γυμναστηρίου της Πεύκης.
Το αγωνιστικό Πρόγραμμα του Σαββάτου περιελάμβανε και τις δυο ηλικιακές κατηγορίες τα παιχνίδια παίχτηκαν μέχρι τα προημιτελικά.
Ενώ την Κυριακή διεξήχθησαν τα παιχνίδια των ημιτελικών και των τελικών των αγωνισμάτων και στις δυο ηλικιακές κατηγορίες.
Το σύνολο των αθλητών/τριων που έλαβαν μέρος και στις δυο ηλικιακές κατηγορίες ήταν Εκατόν Εβδομήντα Έξι ( 176 ) που αποτελεί ρεκόρ και για τις δυο ηλικιακές κατηγορίες.Τα πανελλήνια Πρωταθλήματα Αντιπτέρισης φιλοξένησαν αθλητές/τριες από όλη την χώρα η " ΕΛΑΦΡΑ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ " των Μεσογείων έδωσε για μια ακόμη φορά το παρόν σε μια σπουδαία εσωτερική διοργάνωση όπου συναντήθηκαν οι καλύτεροι αθλητές/τριες και πρόσφεραν πλούσιο θέαμα για όσους πιστούς βρέθηκαν στις κερκίδες του Κλειστού Γυμναστηρίου του Δήμου Πεύκης - Λυκόβρυσης.
Η διοργάνωση έγινε υπό την αιγίδα της Ε.Ο.Φ.Σ.Α. και των τοπικών Σωματείων της Περιφέρειας Αττικής,Βοιωτίας,Ευβοίας.Τα αγωνιστικά Τερέν για την διεξαγωγή του Αγωνιστικού Προγράμματος ήταν Πέντε ( 5 ).
Τα συνολικά παιχνίδια που διεξήχθησαν ήταν Διακόσια Πενήντα Τέσσερα.
Το φίλαθλο κοινό του αθλήματος αποζημιώθηκε με το παραπάνω και τις δυο ημέρες των αγώνων απολαμβάνοντας συναρπαστικά παιχνίδια.
Ο Α.Ο.ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ αγωνίστηκε:

ΑΠΛΟ ΝΕΑΝΙΔΩΝ U19

ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ Στίς 32
ΠΡΙΦΤΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ Στίς 32

ΔΙΠΛΟ ΝΕΑΝΙΔΩΝ U19

ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ / ΠΡΙΦΤΗ Στις 8

Κοινοποιηση