αρθρο

Στην Οκτάδα τα Κορίτσια της ” ΕΛΑΦΡΑΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ ” των Μεσογείων στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Αντιπτέρισης ΓΕ.Λ. ΕΠΑ.Λ 2019.

Ολοκληρώθηκε το 6ο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Αντιπτέρισης ΓΕ.Λ. ΕΠΑ.Λ. το οποίο διεξήχθη στην Αθήνα στην περιοχή της Νέας Ιωνίας " Πευκάκια " ( έναντι ηλεκτρικού Σταθμού ΗΣΑΠ ) Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019
Με ευρεία συμμετοχή 75 μαθητές/τριες από 16 Διευθύνσεις όλης της χώρας αγωνίστηκαν για μια θέση στο βάθρο.
Συγχαρητήρια σε όλους τούς μαθητές/τριες αλλά και στους γονείς τους που παρά την δύσκολη εποχή που περνούν λόγου της κρίσης συμπαραστέκονται στα παιδιά τους αφού τα έξοδα βαραίνουν τούς συμμετέχοντες.Επίσης συγχαρητήρια και στην Ελληνική Ομοσπονδία Φιλάθλων Σωματείων Αντιπτέρισης που στηρίζει για συνεχή χρονιά τον θεσμό που για αυτήν με την υπάρχουσα οικονομική ασφυξία που δέχεται βρίσκει τούς πόρους και αναλαμβάνει το κόστος της διοργάνωσης.
Ο θεσμός του Πανελλήνιου Σχολικού Πρωταθλήματος Αντιπτέρισης Λυκείων αποτελεί μια σημαντική ευκαιρία για διάκριση σε παιδιά που ασχολούνται με την Αντιπτέριση που μεταφράζεται σημαντική πριμοδότηση για είσοδο στο Πανεπιστήμιο.
Αυτό αποτελεί ελάχιστη αναγνώριση από την πολιτεία του κόπου και των θυσιών που κάνουν τα παιδιά που ασχολούνται με τον αθλητισμό τη σημερινή εποχή.Το κίνητρο των μορίων για την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση ( ο πρώτος παίρνει 10%,ο δεύτερος 8% και ο τρίτος 7% και οι τρεις έχουν 15% για τα ( Τ.Ε.Φ.Α.Α. ) έφεραν τούς καλύτερους αθλητές/τριες και πρόσφεραν πλούσιο θέαμα με πολύ ανταγωνιστικούς αγώνες.
Στο αγώνισμα του Απλού Κοριτσιών η Παπακωνσταντίνου Ευαγγελία εκπροσωπώντας το 2ο ΕΠΑ.Λ. ΧΑΛΑΝΔΡΊΟΥ και η οποία έφτασε στην Οκτάδα.Επίσης στο αγώνισμα του Απλού Κοριτσιών η Πρίφτη Χριστίνα εκπροσωπώντας το Μουσικό Λύκειο Παλλήνης και η οποία πέρασε και εκείνη στην Οκτάδα.
Αξιοπρεπής η παρουσία των μαθητριών/τριων μας σε αυτό το Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Αντιπτέρισης Λυκείων.

Κοινοποιηση