αρθρο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ- Παραίτηση του Δ.Σ

top

anakin

 

 

«Στη συνεδρίαση του Δ.Σ του Α.Ο ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ, στις 16 Νοεμβρίου, ώρα 19:30, πάρθηκαν οι παρακάτω αποφάσεις :

α. Η  ομόφωνη απόφαση για διαγραφή του Ξενοφώντα Ρούσση, από το Μητρώο μελών του Συλλόγου, για αντικαταστατική συμπεριφορά.

β. Η ομόφωνη απόφαση για την υποβολή έφεσης κατά της ποινής που επιβλήθηκε στο Σύλλογό μας, από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΑΝΑ, στις 15/11/2016.

Στο τέλος της συνεδρίασης, παραιτήθηκαν 8 τακτικά μέλη του Δ.Σ, καθώς και όλα τα αναπληρωματικά, σε ένδειξη διαμαρτυρίας, έπειτα από την προαναφερθείσα εξοντωτική ποινή που επιβλήθηκε στον Σύλλογό μας, από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΑΝΑ. Μια ποινή που αποτελεί κορύφωση του συνεχούς  κατατρεγμού της ομάδας, τόσο από την διοίκηση της ΕΠΣΑΝΑ, όσο και από τις εις βάρος μας διαιτησίες.

Ο Α.Ο ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ, είναι ένα ιστορικό Σωματείο,  το  οποία προσπαθούμε με το υστέρημά όλων, σε δύσκολους καιρούς,  να το κρατήσουμε ζωντανό και πρωταγωνιστή στον ποδοσφαιρικό χάρτη. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα να μειώνει την ιστορία μας.

Με την απόφαση αυτή, θέλουμε να δώσουμε ένα ηχηρό μήνυμα, ότι ο Α.Ο ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ  πιστεύει και το αποδεικνύει εμπράκτως από την ίδρυσή του, ότι οι αγώνες πρέπει να δίνονται και να κερδίζονται εντός του αγωνιστικού χώρου και όχι στο παρασκήνιο.

Ζητούμε συγγνώμη από τα μέλη και τους φιλάθλους της ομάδας, οι οποίοι είναι και οι μόνοι που έχουν δικαίωμα να μας κρίνουν, αλλά ταυτόχρονα θέλουμε να τους διαβεβαιώσουμε ότι η απόφασή μας αυτή, αποτελεί το ύστατο μέσον, της συνολικής μας προσπάθειας, να προασπίσουμε την αξιοπρέπεια του Συλλόγου.

Παράλληλα, θέλουμε να διαβεβαιώσουμε τους φιλάθλους μας, ότι ο Σύλλογος συνεχίζει και τώρα και αύριο να λειτουργεί κανονικά, καθώς θα κινηθούν οι απαραίτητες διαδικασίες ώστε να διορισθεί προσωρινή Διοίκηση μέσω του Πρωτοδικείου, εξασφαλίζοντας την απρόσκοπτη λειτουργία της ανδρικής ομάδας και των υπόλοιπων τμημάτων του Συλλόγου.

 

Κοινοποιηση