αρθρο

Α.Ο ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ: Ακαδημία Ποδοσφαίρου-Επίσημη επανέναρξη λειτουργίας – 17 Μαΐου

Ο Α.Ο ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ ανοίγει και πάλι την αθλητική αγκαλιά του και αναγγέλλει την επανέναρξη της λειτουργίας της Ακαδημίας μας, που είχε ανασταλεί, λόγω των έκτακτων μέτρων κατά της πανδημίας.

Οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν στις 17 Μαΐου και θα διεξάγονται σε μικρά γκρουπ εκγύμνασης, ακολουθώντας τις οδηγίες άθλησης, υγιεινής και ασφάλειας, για αθλητές και προπονητές, όπως ορίζονται από το αρμόδιο Υπουργείο.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΟΔΗΓΙΑ : Οι αθλητές μας θα πρέπει α. να φέρνουν μαζί τους στην αρχή της κάθε εβδομάδας, αντίγραφο του αποτελέσματος του self test που διενεργούν για το σχολείο και β. να προσέρχονται φορώντας μάσκα έως ότου ξεκινήσει η προπόνησή τους.

Η προπόνηση θα εστιάσει στην ατομική εκγύμναση στον τομέα της φυσικής και τεχνικής κατάρτισης και βελτίωσης . Η Ακαδημία μας θα λειτουργήσει μέχρι το τέλος Ιουνίου, με συχνότητα προπονήσεων 3 φορές την εβδομάδα.

Ακολουθώντας τις εγκυκλίους του αρμόδιου Υπουργείου και αναλόγως των κάθε φορά νέων μέτρων χαλάρωσης, θα τροποποιείται και το αθλητικό-προπονητικό περιεχόμενο της Ακαδημίας.

Γονείς και παιδιά μας, σας περιμένουμε να ξαναπιάσουμε με ασφάλεια το νήμα του αθλητισμού και της πορείας του Συλλόγου μας!

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ

Football Academy Running GIF by ŁKS Łódź - Find & Share on GIPHY
Κοινοποιηση