αρθρο

Α.Ο ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ & UNICEF γιόρτασαν μαζί

top

unicef56

Την Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016, πραγματοποιήθηκε ο ανθρωπιστικός ποδοσφαιρικός αγώνας ανάμεσα στους παλαίμαχους του Α.Ο ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ και τους Επίλεκτους της UNICEF

H εκδήλωση διοργανώθηκε από τον Σύλλογό μας, σε συνεργασία με το ελληνικό τμήμα της UNICEF, υπό την αιγίδα του Δήμου Παιανίας. Το αθλητικό αυτό γεγονός ενίσχυσε τους σκοπούς της Οργάνωσης, καθώς πλήθος κόσμου παρακολούθησε τον αγώνα και γέμισε τους κουμπαράδες με έσοδα, που βοηθάνε τα παιδιά στην Ελλάδα και τον κόσμο.

Το γεγονός αυτό, αποτελεί συνέχεια της προσπάθειας του Α.Ο ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ να πρωτοστατεί και σε έναν άλλο τομέα, εκτός του αθλητικού, αυτόν της κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης.

Την εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμό ο αρχηγός της ομάδας Επιλέκτων Unicef Αργύρης Κωστάκης, ο οποίος ευχαρίστησε θερμά όλους όσοι βοήθησαν για τη διοργάνωση του ανθρωπιστικού παιχνιδιού. Στην διάρκεια του τελετουργικού , ο δήμαρχος Παιανίας – Γλυκών Νερών Σπύρος Στάμου τίμησε με ειδική πλακέτα την πρόεδρο της Unicef Σοφία Τζιτζίκου για την πολύχρονη δράση της, (την πλακέτα παρέλαβε εκ μέρους της ο αντιπρόεδρος Γρηγόρης Φελώνης, καθώς η πρόεδρος απουσίαζε στο εξωτερικό για δράση της οργάνωσης) και ο πρόεδρος του ΑΟ Γλυκών Νερών Γιώργος Δρούγκας τον αντιπρόεδρο της Ενώσεως Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών Χρήστο Κυρίτση, για την προσφορά του στην κοινωνία και τον αθλητισμό.

unicef30

Το παιχνίδι διαιτήτευσαν αφιλοκερδώς οι κύριοι Σταύρος Σούλος, Δημήτρης Στάσης και Σπύρος Καραγιώργος, βετεράνοι του συνδέσμου διαιτητών ΕΠΣΑΝΑ. Η διοίκηση του Α.Ο ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ ευχαριστεί θερμά τόσο τους διαιτητές, όσο και τον Σύνδεσμο Διαιτητών ΕΠΣΑΝΑ, για την συμβολή τους στην επιτυχία της εκδήλωσης. Επίσης, η Διοίκηση του Συλλόγου μας, ευχαριστεί τον Α.Ο Παλληνιακό για την θετική ανταπόκρισή του στην αλλαγή ώρας στον αγώνα Α.Ο Παλληνιακός - Α.Ο ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ, ώστε να διευκολυνθεί η πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

Επίσης, η διοίκηση του Α.Ο. Γλυκών Νερών, απένειμε μετάλλια συμμετοχής στο παιχνίδι τους ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων.

Οι μικροί αθλητές των Ακαδημιών μας, πλαισίωσαν την ανθρωπιστική ποδοσφαιρική γιορτή, με χαρά και ελπίδα αναγέννησης για έναν καλύτερο κόσμο ευγενικής άμιλλας και αλληλεγγύης.

Οι αποστολές των ομάδων

pal

Βετεράνοι Γλυκών Νερών: Βερβέρης Χριστόφορος, Γκούλης Χρήστος, Δημητρόγλου Λεωνίδας, Θυμιόπουλος Σωκράτης, Κολοβός Χρήστος, Κουνελλάκης Στέλιος, Λουκής Θοδωρής, Καραμανίδης Γιώργος, Γκότσιας Κώστας, Λογοθέτης Βαγγέλης, Μεσηνέζης Αναστάσιος, Σαμορέλης Αχιλλέας, Σιώμος Μανώλης, Στάμου Γιάννης, Τζατζάς Χρήστος, Φαναράς Σάκης, Ξύκης Κώστας, Αναστασόπουλος Παναγιώτης, Δριλάκης Ευάγγελος, Μεσηνέζης Δημήτριος, Παγκαλιάς Ιωάννης, Καδιανάκης Ιωάννης, Ευσταθίου Ιωάννης.

DSC_0874

Επίλεκτοι unicef: Λουκάς Λουκίδης, Άρης Καραίσκος, Μπάμπης Τζιάρος, Αργύρης Κωστάκης, Κώστας Χορέβας, Δημήτρης Δελτσίδης, Δημήτρης Κοτούζας , Γιάννης Ντάσκας , Κώστας Κατσιάδας, Κώστας Δικαιούλιας, Νίκος Σουπιώνης , Κώστας Ντέμος), Τάσος Μπασιούκας, Γιώργος Αρμάο.

Επίσης συμμετείχε τιμητικά ο εκ των Υπευθύνων των Ακαδημιών μας, Αλέξανδρος Τζόρβας.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

unicef12
unicef13

unicef5
unicef7

unicef14
unicef22

unicef23
unicef24

Κοινοποιηση