αρθρο

Ούτε τα Γλυκά Νερά στην ετήσια εορταστική εκδήλωση της ΕΠΣΑΝΑ!

top

 

2
αναδημοσίευση από : http://pamebala.gr/epsana/item/36069-oute-ta-gluka-nera-stin-etisia-eortastiki-ekdilosi-tis-epsana
του Νίκου Τζαλίδη

Ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τα παράπονα που υπάρχουν από τη διαιτησία...

Μετά την Ατλαντίδα, ακόμα μια ομάδα ανακοίνωσε πως θα απέχει από την ετήσια εορταστική εκδήλωση της ΕΠΣΑΝΑ που θα πραγματοποιηθεί στις 23/01. Ο λόγος για το ΑΟ Γλυκών Νερών, η διοίκηση του οποίου εξέδωσε ανακοίνωση διαμαρτυρίας για τη διαιτησία, όσον αφορά το σημερινό ματς με τον Ολυμπιακό Λαυρίου.

Αναλυτικά:

O A.O ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ εκφράζει  την αγανάκτηση του, για τη διαιτησία του σημερινού μας αγώνα και επισημαίνει τις επαναλαμβανόμενες κακές διαιτησίες εις βάρος της ομάδας μας, οι οποίες δεν διασφαλίζουν συνθήκες υγιούς ανταγωνισμού.

Είμαστε μια ομάδα με ιστορία, με  σοβαρή διοίκηση και είναι σίγουρο ότι δεν «βλέπουμε φαντάσματα», συνειδητοποιώντας ότι σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση. Γι’αυτό, ζητάμε το αυτονόητο : την διεξαγωγή των αγώνων σε συνθήκες 50 – 50, όπως επισημαίνουν και άλλα Σωματεία, ώστε πρωταγωνιστές να είναι αποκλειστικά οι ποδοσφαιριστές και όχι σφυρίγματα που κρίνουν αποτελέσματα.

Ο Α.Ο ΓΛΥΚΩΝ, διαμαρτυρόμενος για τα παραπάνω, δεν θα συμμετάσχει στην ετήσια εορταστική εκδήλωση της ΕΠΣΑΝΑ στις 23/01 και επιφυλάσσεται για περαιτέρω  ενέργειες και αποφάσεις που θα λάβει στο μέλλον.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Κοινοποιηση