αρθρο

Στο ντέρμπι της 6ης αγων. τα Γλυκά Νερά πήραν από τον Παλληνιακό & τη νίκη & την πρωτιά!

αναδημοσίευση από: http://neologosattikis.gr

Η καθαρή και δίκαιη επικράτηση του Α.Ο. Γλυκών Νερών επί του Παλληνιακού με σκορ 4-2 έδειξε ότι η εξέλιξη του πρωταθλήματος θα έχει όλα τα χαρακτηριστικά μιας δυναμικής «κούρσας» με απρόβλεπτο το τέλος της. Η τοπική ομάδα έπαιξε κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο, προηγήθηκε μόλις στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Χίσο και πέτυχε τρία ακόμη τέρματα αξιοποιώντας με τον καλύτερο τρόπο τα κενά που παρουσίασε η αμυντική γραμμή του Παλληνιακού.

Οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν την απόδοση προηγούμενων καλών εμφανίσεων όπως δεν είχαν και την εύνοια της τύχης στο κτύπημα φάουλ στο Ημιχρόνιο (δοκάρι) καθώς και σε ευκαιρίες των επιθετικών του από σημεία που θα μπορούσαν να στείλουν τη μπάλα στα δίκτυα. Ευκαιρίες έχασαν και οι παίκτες της τοπικής ομάδας, γεγονός όμως είναι ότι πήραν μια μεγάλη νίκη επί ενός δυνατού αντιπάλου και παράλληλα την 1η θέση στον βαθμολογικό πίνακα η οποία, εύλογα, επιδρά τονωτικά και συσπειρωτικά.

Η 6η αγωνιστική, χαρακτηρίστηκε από τα πολλά γκολ που σημειώθηκαν -24 στον αριθμό- στις οκτώ αναμετρήσεις, κυρίως όμως από τις 4 εκτός έδρας νίκες με κερδισμένους τον Αστέρα Βάρης επί του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου με σκορ 3-5, του ΜΑΡΚΟ με 0-1 επί της –δυστυχώς, ανέτοιμης και αδύναμης- Α.Π.Ε. Λαυρεωτικής, της Μάχης Μαραθώνα με 0-1 επί του Α.Π.Ο. Νικολακάκη, της Άνοιξης με 0-1 επί του Α.Ο. Κορωπίου και του Άρη Βούλας με 2-3 επί του Α.Ο. Ατλαντίς. Η μόνη ομάδα εκτός του Α.Ο. Γλυκών Νερών που κατόρθωσε να κερδίσει τον αντίπαλο της εντός έδρας είναι ο Κεραυνός Κερατέας. (2-0 τον «Γιάννη Παθιακάκη»)

Ισόπαλο το αποτέλεσμα χωρίς σκορ μεταξύ του Α.Γ.Σ.Α. Θης. Εθνικού Μάκρης – Π.Α.Ο. Καλυβίων.

Κοινοποιηση