αρθρο

Άλωσαν και τον Άγιο Στέφανο τα Γλυκά Νερά!

top

αναδημοσίευση από: http://pamebala.gr/epsana/item/38893-alosan-kai-ton-agio-stefano-ta-gluka-nera

Πέμπτη σερί νίκη για την ομάδα του Αλβέρτου Παπαδάκη (0-3 μέσα στο Μπογιάτι), που πήρε νέα βαθμολογική ανάσα

20του Νίκου Τζαλίδη

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝ - ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ ΑΟ 0-3

Τρομερή εμφάνιση και νέα μεγάλη νίκη -πέμπτη σερί- σωτηρίας για τα Γλυκά Νερά που άλωσαν και τον Άγιο Στέφανο, με χατ-τρικ του Γεωργάκα! Η ομάδα του Αλβέρτου Παπαδάκη, κάνοντας εξαιρετικό παιχνίδι, επικράτησε 0-3 στο Μπογιάτι για την 20ή αγωνιστική και πήρε βαθμολογική ανάσα εν όψει της δύσκολης συνέχειας.

Ο ΑΟ Γλυκών Νερών έδειξε από το ξεκίνημα να θέλει περισσότερο το κυριακάτικο (19/2) παιχνίδι, αντιμετωπίζοντας το σαν τελικό. Είναι ξεκάθαρο πως οι φιλοξενούμενοι έβγαλαν μεγαλύτερο πάθος, κατέθεσαν την ψυχή τους στον γήπεδο και δίκαια πηραν τη νίκη, απέναντι σε έναν αγνώριστο Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου. Απόλυτος πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν ο Γεωργάκας ο οποίος σημείωσε χα-τρικ και οδήγησε την ομάδα του στη νίκη, χωρίς βέβαια να υστερεί κανείς από τα Γλυκά Νερά.

Στο 10' οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με πλασέ του Γεωργάκα ο οποίος βγήκε στην πλάτη της άμυνας και αξιοποίησε την ασίστ του Αλεξίου. Ο Άγιος Στέφανος προσπάθησε να αντιδράσει σε εκείνο το σημείο, είχε μια-δύο καλές στιγμές κυρίως με τον Παπαντζίμα, αλλά το δεύτερο γκολ του Γεωργάκα στο 54' από ωραία σέντρα του Βάρδα ουσιαστικά έδωσε φτερά στα Γλυκά Νερά και... τελείωσε το Μπογιάτι. Το τελικό 0-3 διαμόρφωσε και πάλι ο Γεωργάκας στο 63' από νέα ασίστ του Αλεξίου, κι αφού είχε προηγηθεί ωραία ανάπτυξη. Από εκεί και πέρα δεν είχαμε κάτι ουσιαστικό με τα Γλυκά Νερά να κρατούν εύκολα τη νίκη τους την οποία άξιζαν 100%.

***Δεν υστέρησε κανείς για τον ΑΟ Γλυκών Νερών, με τον Γεωργάκα βέβαια να παίρνει τον τίτλο του MVP με τα τρία γκολ που πέτυχε! ***Τα Γλυκά Νερά ευχαρίστησαν τη διοίκηση του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου για την άψογη φιλοξενία

Διαιτητής: Ζαχαρόπουλος, Δουλγεράκης, Χόικας

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝ: Ντογκοτάρι, Αμανατίδης, Μπόσιος, Οικονομόπουλος, Ποστόλι, Αθανασίου, Καραχάλιος, Παπαντζίμας, Μαρσέλλος, Ζουρούδης, Κατσέρης. Ως αλλαγές χρησιμοποιήθηκαν οι Χρυσικόπουλος, Παπιδάκης και Τσιμπόκας.

ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ ΑΟ: Καταχανάκης, Αλεξίου, Συμβουλίδης, Βατίστας, Τσάνι, Βάρδας, Γάσπαρης, Κλωνάρης, Γεωργάκας (73' Γιαννούλης), Νάνος (78' Πότσης), Λαναράς (84' Γκουσάνο).

 

Κοινοποιηση