αρθρο

«Έκλεψε» τη νίκη ο Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου!

https://epsanastisentra.blogspot.gr/2017/09/blog-post_533.html

Σε ένα ματς που τα Γλυκά Νερά ήταν συνολικά καλύτερα και έχασαν σωρεία ευκαιριών στο πρώτο μέρος, ο Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου κατάφερε να «κλέψει» τη νίκη με ένα γκολ σπάνιας ομορφιάς από τον Πέτρο Ζουρούδη. Ο πολύπειρος επιθετικός υποδέχτηκε ωραία την μπάλα με το στήθος, γύρισε το κορμί του και με μια «οβίδα» έξω από τη μεγάλη περιοχή έγραψε το τελικό 0-1, στο 74’.
Οι γηπεδούχοι ήταν κυρίαρχοι στο πρώτο μέρος, αλλά δεν κατάφεραν να φτάσουν στο γκολ, χάνοντας σωρεία ευκαιριών. Στο δεύτερο ο Ολυμπιακός ισορρόπησε, ενώ μετά το γκολ είχε μια καλή στιγμή, με τους γηπεδούχους να μην μπορούν να βρουν διαδρόμους για να απειλήσουν ουσιαστικά!

Διαιτήτευσαν οι Κορδολαίμης, Σπυρόπουλος, Μήταρης.

ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ: Καταχανάκης, Ρέκα (77’ Καλούτσης), Στίσι, Βατίστας, Γεωργάκας, Γιουβανέλλης (91’ Μπέντας), Αλεξίου, Νάνος, Γάσπαρης (75’ Μπελεβέτης), Χίσο, Μπουγάτσιας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ: Ντογκοτάρι, Αμανατίδης, Μπαλωμένος (88’ Νάκας), Ποστόλλι, Παπαγεωργίου (84’ Ράλλης), Μπούμπας, Κατσέρης, Παπαντζίμας (90’ Μπαλόκας), Παπιδάκης (86’ Μπερμπάντης), Ζουρούδης, Μπόσιος.

Κοινοποιηση