αρθρο

Έξαλλη η διοίκηση του Α.Ο ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ με τη διαιτησία του Βλάχου.

top

αναδημοσίευση από: http://enimerosipeanias.blogspot.gr/2016/11/blog-post_48.html

AXAOANG

Σοβαρότατα παράπονα συνολικά για τις διαιτητικές αποφάσεις του κου Αντώνη Βλάχου, διαιτητή της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Αχιλλέα Κ.Αχαρνών, με αποκορύφωμα τη φάση του 90', όπου ζητούν πέναλτι σε μαρκάρισμα στον Λαναρά, εξέφρασε η διοίκηση του Α.Ο Γλυκών Νερών.

Οι διοικούντες την ομάδα του Α.Ο Γλυκών Νερών, τονίζουν πως δεν είναι το μοναδικό περιστατικό κακής διαιτησίας που έχει αντιμετωπίσει φέτος η ομάδα, αλλά έρχεται και αυτό να προστεθεί σε μια σειρά άλλων, κάτι που αποδεικνύει μια μεροληπτική αντιμετώπιση προς την ομάδα των Γλυκών Νερών μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα.

Όσον αφορά το αγωνιστικό μέρος, το παιγνίδι ξεκίνησε με τον ιδανικότερο για την ομάδα των Γλυκών Νερών, η οποία άνοιξε το σκορ μόλις στο 7', όταν ο Αλεξίου με διπλή προσπάθεια νίκησε τον Χαριτίδη για το 0-1.  Αυτό το γκολ ουσιαστικά σόκαρε τον Αχιλλέα, ο οποίος από εκεί και πέρα δεν μπόρεσε να αντιδράσει, με τα Γλυκά Νερά να ελέγχουν την κατάσταση έως το πέρας του 1ου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο Αχιλλέας ισοφάρισε στο 52' με κεφαλιά του Βαφειάδη από σέντρα του Τσαλιαγκού, ενώ έφερε τα πάνω-κάτω στο 72', όταν ο Καλογήρου σκόραρε για το 2-1 με φάουλ στο παραθυράκι της εστίας. νωρίτερα και συγκεκριμένα στο 60' ο Αγγελόπουλος είχε σουτ στο δοκάρι.

Διαιτητές: Βλάχος Αντ., Χόικας, Τζαφόλιας Β.

ΑΧΙΛΛΕΥΣ Κ.ΑΧΑΡΝΩΝ: Χαριτίδης, Σιαδήμας (85' Ντάρλας), Καπούλας, Βαφειάδης, Αγγελόπουλος, Μαραντίδης, Τσαλιαγκός (79' Καραπαναγιώτης), Καλογήρου, Σταματόπουλος, Τσάκαλος, Θεοδώρου (46' Αβραμόπουλος).

ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ ΑΟ: Πλεξίδας, Συμβουλίδης, Πανάγου (68' Σερμπενιάδης), Γιαννούλης, Μιχελής, Βάρδας, Γάσπαρης (87' Τσέρτος), Νάνος, Αλεξίου, Κορώνης (63' Μανιός), Λαναράς.

Κοινοποιηση