αρθρο

Έ«Χ»ασαν έδαφος τα Γλυκά Νερά, 1-1 με Καλύβια

αναδημοσίευση από: https://epsanastisentra.blogspot.gr/2017/11/1-1_19.html#more

Στη 2η θέση της βαθμολογίας έμειναν τα Γλυκά Νερά που ήρθαν ισόπαλα 1-1 εντός έδρας με τα Καλύβια. Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή και τις ευκαιρίες, όμως στάθηκαν επιπόλαιοι στην τελική προσπάθεια. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αγωνιστικός χώρος ήταν αρκετά βαρύς λόγω της έντονης βροχόπτωσης δύο ώρες πριν το ματς.

Το σκορ άνοιξε στο 62’ ο Χίσο με εκτέλεση πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο  Μπουγάτσιας, λίγο μετά την είσοδό του στο ματς. Το τελικό 1-1 διαμόρφωσε ο Οικονομίδης στο 73’ με πλασέ στην κίνηση, μετά από σέντρα που έγινε από τα δεξιά. Στους γηπεδούχους ακυρώθηκε γκολ του Μπουγατσιάς στο 88’ ως οφσάιντ, με τον βοηθό Βιτσεντζάτο να το υποδεικνύει με καθυστέρηση. Οι γηπεδούχοι είχαν άλλες δύο καλές στιγμές, στη μία είπε «όχι» ο Γαλανάκης σε σουτ του Χίσο και στην άλλη ο Αλεξίου πλάσαρε άουτ.

Διαιτήτευσαν οι Φωστέρης, Μπουξμπάουμ, Βιτσεντζάτος.

ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ: Καταχανάκης, Συμβουλίδης, Μπέντας, Βατίστας, Γεωργάκας, Βάρδας, Αλεξίου, Νάνος, Μπελεβέτης (58’ Μπουγάτσιας), Χίσο, Στίσι (84’ Ρέκα).
ΚΑΛΥΒΙΑ: Γαλανάκης, Χρυσοχόου, Πατσαούρας (71’ Οικονομίδης), Χριστόπουλος, Κετέογλου, Χατζής (88’ Κοτλίδας), Χατζηστεφάνου, Αλεξίου, Κυριόπουλος (75’ Καραγιάννης), Κάιδος, Αναστόπουλος (80’ Πάτσης).

Κοινοποιηση