αρθρο

Έχουν βρει… συνταγή σωτηρίας τα Γλυκά Νερά!

top

αναδημοσίευση από: http://pamebala.gr/epsana/item/38179-exoun-brei-suntagi-sotirias-ta-gluka-nera
του Νίκου Τζαλίδη

Τρίτη συνεχόμενη νίκη-χρυσάφι, με σκορ... καρμπόν (1-2 μέσα στο Μαρκόπουλο)

d3290778fd1c787867d45b335ef077e5_XL

ΜΑΡΚΟ - ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ ΑΟ 1-2

Ο ΑΟ Γλυκών Νερών κατάφερε να βγει νικητής σε μια από τις σπουδαιότερες μάχες της 18ης αγωνιστικής. Η ομάδα του Αλβέρτου Παπαδάκη, πέρασε νικηφόρα την Κυριακή (5/2) από το Μαρκόπουλο επικρατώντας 1-2 της Μαρκό, ένα σκορ το οποίο έχει πετύχει στα τρία τελευταία ματς, όπου μετρά ισάριθμες επιτυχίες. Με αυτόν τον τρόπο τα Γλυκά Νερά φαίνεται να έχουν βρει... συνταγή σωτηρίας, αφού πήραν νέα βαθμολογική ανάσα και βλέπουν με μεγαλύτερη αισιοδοξία την συνέχεια. Όσον αφορά την Μαρκό του Γιώργου Φαράκου, τα περιθώρια στενεύουν επικίνδυνα όσον αφορά την σωτηρία, καθώς έχει μείνει πίσω.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ήταν ένα ματς που από την αρχή πήγε στη δύναμη. Τα Γλυκά Νερά στο α' μέρος ήταν ελαφρώς καλύτερα και σίγουρα είχαν πιο καθαρό μυαλό βρίσκοντας λύσεις πάντως από στημένες φάσεις. Το 0-1 ήλθε στο 24' με άπιαστο φάουλ του Βάρδα ο οποίος έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι, ενώ το 0-2 πέτυχε στο 44' ο Γεωργάκας με κεφαλιά, από στημένη μπάλα και κτύπημα του Βάρδα.

Στην επανάληψη η Μαρκό ρίσκαρε, τα έπαιξε όλα για όλα και μάλιστα μείωσε στο 57' με κεφαλιά του Ρεντζή σε 1-2, ξαναμπαίνοντας στο κόλπο. Οι Μαρκοπουλιώτες απείλησαν λίγο αργότερα με τον Δημογιάννη, αλλά η αποβολή του Λάππα στο 72' για χτύπημα στον Γιαννούλη ουσιαστικά έκοψε τις όποιες ελπίδες είχαν οι γηπεδούχοι. Τα Γλυκά Νερά έχοντας την αριθμητική υπεροχή και την ψυχολογία κράτησαν μια πολύτιμη νίκη, διαχειριζόμενα άψογα τον ρυθμό στο υπόλοιπο διάστημα μέχρι το φινάλε. Απείλησαν μάλιστα σε μια-δύο περιπτώσεις με τον Πότση.

***Διακριθέντες για τα Γλυκά Νερά οι Αλεξίου, Τσάνι, Βάρδας και Γεωργάκας ***Η διοίκηση του ΑΟ Γλυκών Νερών ευχαριστεί την Μαρκό για την άψογη φιλοξενία

Διαιτητές: Κορδολαίμης, Λάμπρου, Μπούξμπαουμ

ΜΑΡΚΟ: Τερεκανίδης, Σκορδάς, Σιδερής (65' Βασιλός), Πλίτσης, Τσεβδερίκοφ (75' Τζανής), Ρεντζής, Δημογιάννης, Δημητρακόπουλος, Μερκούρης, Κουτρομάνος (50' Λάππας), Γκριμέκης.

ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ ΑΟ: Καταχανάκης, Αλεξίου, Πανάγου, Βατίστας, Τσάνι, Βάρδας, Γάσπαρης (88' Ρέκα), Κλωνάρης, Γεωργάκας (69' Γιαννούλης), Νάνος (82' Πότσης), Λαναράς.

Κοινοποιηση