αρθρο

Αισθητή η παρουσία του τμήματος Αντιπτέρισης του Α.Ο.ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ στο 7ο Σχολικό Πρωτάθλημα Δημοτικών Σχολείων σχ.έτους 2018 – 2019.

Την Τετάρτη 29 Μαΐου 2019 και ώρα 09:00 π.μ.διεξήχθη το 7ο Σχολικό Πρωτάθλημα Αντιπτέρισης Δημοτικών Σχολείων στην Πεύκη,για το σχολικό έτος 2018 - 2019 με τις Ο.Ε.Σ.Σ.Α. Α'/θμιας και Β'/θμιας Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας σε συνεργασία με την Ε.Ο.Φ.Σ.Α. και την Ομάδα Φυσικής Αγωγής Β' Αθήνας.
Στις εγκαταστάσεις του Κλειστού Γυμναστηρίου του Δήμου Πεύκης - Λυκόβρυσης σε τέσσερα αγωνιστικά Τερέν αγωνίστηκαν μαθητές/τριες στο αγώνισμα του Απλού Αγοριών και Απλού Κοριτσιών.
Η Ομάδα του τμήματος Αντιπτέρισης του Α.Ο.ΓΛΥΚΏΝ ΝΕΡΏΝ ΑΤΤΙΚΗΣ συμμετείχε με συνολικά Δέκα ( 10 ) μαθητές/τριες και συγκεκριμένα με τους/τις:ΤΙΚΑ ΕΥΡΙΔΙΚΗ,ΠΑΤΛΑΚΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ,ΠΕΥΚΙΑΝΑΚΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ,ΚΟΝΤΟΜΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ,ΚΟΝΤΟΜΑΡΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ,ΣΤΡΑΤΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ,ΚΑΡΑΜΠΟΡΝΙΩΤΗΣ ΜΑΝΟΣ,ΣΑΜΟΥΤ ΙΑΣΩΝΑΣ,ΠΕΤΡΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΛΟΥΚΑΣ,ΠΕΤΡΙΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑ.
Επιτυχίες που κατεγράφησαν ήταν:
ΑΠΛΟ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ

8η Θέση ΤΙΚΑ ΕΥΡΙΔΙΚΗ
16η Θέση ΠΕΤΡΙΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑ
32η Θέση ΠΕΥΚΙΑΝΑΚΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ
32η Θέση ΚΟΝΤΟΜΑΡΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
Διακρίσεις για τα κορίτσια του τμήματος μας κάτι το αναμενόμενο για τις προσπάθειες που προκατέβαλαν σε συνεχή βάση.

ΑΠΛΟ ΑΓΟΡΙΩΝ


1η Θέση ΣΑΜΟΥΤ ΙΑΣΩΝΑΣ
8η Θέση ΣΤΡΑΤΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
16η Θέση ΚΟΝΤΟΜΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
32η Θέση ΠΑΤΛΑΚΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
32η Θέση ΚΑΡΑΜΠΟΥΡΝΙΩΤΗΣ ΜΑΝΟΣ
32η Θέση ΠΕΤΡΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΛΟΥΚΑΣ
Διακρίσεις για τα αγόρια του τμήματος μας κάτι το αναμενόμενο για τις προσπάθειες που προκατέβαλαν σε συνεχή βάση.

Αξίζουν συγχαρητήρια για την άψογη διεξαγωγή της διοργάνωσης του 7ου
Σχολικού Πρωταθλήματος Αντιπτέρισης Δημοτικών σχ.έτους 2018 - 2019 στον Επιδιαιτητή των αγώνων Τσαρτσίδη Χρήστο καθώς στους Διαιτητές
Κατσίφα Βασίλειο,Τσακίρη Νικόλαο και Λιάσκο.Όλα τα παιδιά έδειξαν πολύ καλά στοιχεία στάθηκαν πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο.
Είναι ενδεικτικό ότι στα Γλυκά Νερά στις μικρές ηλικίες υπάρχει αρκετό μέλλον και γίνεται σοβαρή και μεθοδική δουλειά.
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά τόσο για τις διακρίσεις τους όσο και για το ήθος και την συμπεριφορά που έδειξαν.Βασική επιδίωξη αυτών των Σχολικών Αγώνων είναι οι μαθητές/τριες που συμμετείχαν να αποκομίσουν τα ιδιαίτερα στοιχεία ευρύτερης παιδείας που ο αθλητισμός δύναται να προσφέρει μέσο της συμμετοχής της προσπάθειας του συναγωνισμού και της υπέρβασης.
Αξίζουν συγχαρητήρια στους γονείς των παιδιών για την υπομονή και την συνεχή υποστήριξη τους.Αξίζουν συγχαρητήρια στις Σχολικές Ομάδες τους εκπαιδευτικούς που αποφάσισαν να συμμετάσχουν ώστε να ανοίξουν νέους αθλητικούς ορίζοντες στους μαθητές των σχολείων τους

Κοινοποιηση