αρθρο

Ανακοίνωση Α.Ο ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ

Μετά τον σημερινό νικηφόρο αγώνα για την ομάδα μας, η οποία νίκησε εκτός έδρας τον Παλλαυρεωτικό με σκορ 1-2, τελείωσε η 1η φάση του πρωταθλήματος Α' κατηγορίας ΕΠΣΑΝΑ . Η νεανική μας ομάδα ξεπέρασε τις προσδοκίες και τερμάτισε στον όμιλο στην 1η φάση του πρωταθλήματος και μπαίνει στην 2η φάση (play off) στην 5η θέση με 15 βαθμούς βάση της προκήρυξης και όχι με 16 βαθμούς που θα ήταν το σωστό.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την επιτυχία αυτή στους παίκτες και βέβαια στους προπονητές, οι οποίοι ακολουθώντας πιστά την φιλοσοφία του Συλλόγου χρησιμοποίησαν  νεαρούς ποδοσφαιριστές με συμμετοχή πάνω από 65% του συνολικού χρόνου των παιχνιδιών και για πρώτη φορά τόσους πολλούς οι οποίοι προέρχονται από την Ακαδημία του Συλλόγου μας.

Με την ίδια φιλοσοφία θα συνεχίσουμε και στα υπόλοιπα παιχνίδια του πρωταθλήματος προετοιμάζοντας τους νεαρούς ποδοσφαιριστές μας για το μέλλον του Συλλόγου. Τελειώνοντας να ευχαριστήσουμε τους λίγους αλλά πιστούς μας φιλάθλους και τα πολλά παιδιά των ακαδημιών μας που δίνουν βροντερό παρών στους αγώνες μας, αλλά και μια νότα αισιοδοξίας για το μέλλον του ερασιτεχνικού αθλητισμού και του ευ αγωνίζεσθαι

Η Διοίκηση

Κοινοποιηση