αρθρο

Α.Ο ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ – ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ : 2-6 (αναδημοσίευση)

top

αναδημοσίευση από : http://pamebala.gr/epsana/item/34323-entuposiako-perasma-tou-aittitou-apo-ta-gluka-nera

του Νίκου Τζαλίδη

Εντυπωσιακό πέρασμα του Αήττητου από τα Γλυκά Νερά

Η ομάδα του Πάρη Κωνσταντακόπουλου επικράτησε 2-6 και συγκατοικεί πάντα στην κορυφή μαζί με τον Ολυμπιακό Λαυρίου – Έντονα παράπονα των Γλυκών Νερών για τη διαιτησία και μίνι ένταση

Με εντυπωσιακό σκορ πέρασε από τα Γλυκά Νερά ο Αήττητος, που μετρά πέντε σερί νίκες... Η ομάδα του Πάρη Κωνσταντακόπουλου, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μανώλη Λύγκο που πέτυχε χατ-τρικ, επικράτησε με 2-6 σ' αυτή την 9η αγωνιστική και συγκατοικεί πάντα στην κορυφή μαζί με τον Ολυμπιακό Λαυρίου (έχουν από 25 πόντους).

Τα Γλυκά Νερά βέβαια, εκφράζουν σοβαρά παράπονα για τις διαιτητικές αποφάσεις του Κορδολαίμη, ενώ δεν έλειψε και η μίνι ένταση στην εξέδρα.

Ας τα πάρουμε από την αρχή, σε ένα παιχνίδι όπου ο Αήττητος μπήκε δυναμικά και άνοιξε το σκορ μόλις στο 9' με τον Μανώλη Λύγκο, που βρίσκεται σε τρομερή φόρμα. Τα Γλυκά Νερά φωνάζουν σ' αυτή την φάση πως ο σκόρερ έχει κάνει φάουλ στον γκολκίπερ Αρβανίτη. Ο ικανός σκόρερ Λύγκος ξαναχτύπησε στο 14' για το 0-2 που ήταν και σκορ ημιχρόνου. Ένα πρώτο μέρος όπου τα Σπάτα ήταν καλύτερα...

Το δεύτερο 45λεπτο ξεκίνησε με γρήγορο γκολ για τον Αήττητο, με τον Γκούμα στο 50' να γράφει το 0-3. Αυτό το τρίτο τέρμα έφερε χαλάρωση στους ποδοσφαιριστές του Κωνσταντακόπουλου, γεγονός το οποίο εκμεταλλεύτηκαν τα Γλυκά Νερά, που ανέβασαν την απόδοση τους και μείωσαν αρχικά σε 1-3 με τον Νάνο στο 63' και εν συνεχεία σε 2-3 με τον Λαναρά. Σε εκείνο το σημείο οι γηπεδούχοι έδειχναν να έχουν το μομέντουμ και την ψυχολογία. Η πλέον καθοριστική φάση του αγώνα σημειώθηκε στο 79', όταν ο Λύγκος με το τρίτο του προσωπικό τέρμα σημείωσε το 2-4 και ουσιαστικά κλείδωσε τη νίκη της ομάδας του. Και σ' αυτό το γκολ, τα Γλυκά Νερά διαμαρτύρονται έντονα, καθώς ισχυρίζονται πως υπάρχει ένα μέτρο οφ-σάιντ και κακώς μέτρησε.

Όπως και να' χει, αυτή η εξέλιξη απλοποίησε τα πράγματα για τα Σπάτα, που από εκεί και πέρα είχαν δοκάρι στο 83 με τον Βιδάλη, ενώ σημείωσαν το 2-5 στο 86' με κεφαλιά του Βιδάλη. Το τελικό 2-6 διαμόρφωσε στο 90' ο Αλιμπάς.

***Τα Γλυκά Νερά εξέφρασαν σοβαρά παράπονα για τις διαιτητικές αποφάσεις, με τον πρόεδρο κ. Γιώργο Δρούγκα να δηλώνει μετά το ματς πως «ήταν μια σφαγή των Γλυκών Νερών με την... ανοχή της διοίκησης της ΕΠΣΑΝΑ» ***Παρών στο γήπεδο ήταν τόσο ο πρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ Δημήτρης Γιαρένης όσο και ο Ταμίας Ξενοφών Ρούσης, οι οποίοι τα... άκουσαν από τον Γιώργο Δρούγκα ο οποίος ήταν έξαλλος ***Μίνι ένταση επικράτησε και στην εξέδρα, ευτυχώς με την περέμβαση των ψυχραιμότερων δεν ξέφυγαν τα πράγματα

***Το παιχνίδι άργησε να ξεκινήσει ένα τέταρτο λόγω καθυστερημένης άφιξης του γιατρού.

***Στο 81' αποβλήθηκε από τον πάγκο ο προπονητής των Γλυκών Νερών Αλβέρτος Παπαδάκης για διαμαρτυρία προς τον Κορδολαίμη.

***MVP του αγώνα ο Μανώλης Λύγκος.

Διαιτητές: Κορδολαίμης, Σπυρόπουλος, Πολυχρονιάδης

ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ ΑΟ: Αρβανίτης, Τσάνι, Συμβουλίδης, Γιαννούλης (62' Ρέκα), Μιχελής, Βάρδας, Αλεξίου, Νάνος, Κουφοκώστας (74' Μανιός), Κορώνης (46' Δογάνης), Λαναράς.

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ: Κύρκος, Αλεξίου, Τσέπας (43' λ.τρ. Μωυσιάδης), Τσαλάκου, Αλιμπάς, Βιδάλης, Αρκουμάνης (54' λ.τρ. Λαζάρου), Βαγγέλης, Λύγκος, Γκούμας, Σκούμας (64' Μασκλαβάνος).

Κοινοποιηση