αρθρο

Α.Ο ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ – Ευχαριστήρια Ανακοίνωση για την χορηγεία της ΕΥΔΑΠ

Ο Α.Ο ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ εκτιμά ιδιαίτερα το σημαντικό έργο και τη συνεισφορά της Εταιρεία Υδρεύσεως και Αποχετεύσεως Πρωτευούσης A.E (Ε.Υ.ΔΑ.Π), που υπηρετεί με απόλυτη δέσμευση τις αρχές της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, τόσο σε ευρύτερο κοινωνικό πλαίσιο, όσο και ειδικά στην στήριξη του αθλητισμού.

Ταυτόχρονα, θα θέλαμε να εκφράσουμε δημοσίως τις θερμές ευχαριστίες μας, για την ευγενική χορηγία της ΕΥΔΑΠ, προς τον Σύλλογο του Α.Ο ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ. Με τον τρόπο αυτό η εταιρία, αποδεικνύει εμπράκτως ότι στέκεται αρωγός στην προσπάθεια μας, να υπηρετούμε τα ιδεώδη του τοπικού ερασιτεχνικού αθλητισμού και να ενισχύουμε την εύρυθμη λειτουργία του Σωματείου, τόσο στο επίπεδο της ανδρικής ομάδας, όσο και στο πλαίσιο της Ποδοσφαιρικής Ακαδημίας μας.

Το παράδειγμα της κοινωνικής προσφοράς της ΕΥΔΑΠ, αποτελεί θετικό παράδειγμα κάθε σχεδιαζόμενης δημόσιας στρατηγικής που θέλει να δίνει έμφαση όχι μόνο στην ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, αλλά και στην πολύπλευρη ανάπτυξη του κοινωνικού συνόλου.

Με αυτήν την επισήμανση δηλώνουμε άλλη μια φορά την ευχαριστία μας, αλλά και την περηφάνια του Συλλόγου, να έχουμε την ΕΥΔΑΠ, ως πολύτιμο χορηγό μας.

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ του Α.Ο ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ

Κοινοποιηση