αρθρο

Βετεράνοι Α.Ο ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ – Επίλεκτοι UNICEF – Ανθρωπιστικός αγώνας

top

αναδημοσίευση από:http://www.irafina.gr/dio-gnosti-rafiniotes-epexan-mpala-gia-ta-pedia-tis-unicef-foto/

unicef20

Δύο γνωστοί ραφηνιώτες έπαιξαν μπάλα για τα παιδιά της Unicef! (φωτό)

Ένα απόγευμα ανθρωπιάς πέρασαν δεκάδες πολίτες που παρακολούθησαν το φιλικό ποδοσφαιρικό παιχνίδι της ομάδας βετεράνων του ΑΟ Γλυκών Νερών με την ομάδα Επιλέκτων unicef.

dimosiografoi-unicef.2-e1476108345407

Οι ποδοσφαιριστές μπαίνουν στο γήπεδο κρατώντας παιδάκια των Ακαδημιών

Όλα τα έσοδα από τους κουμπαράδες αγάπης πήγαν στους ιερούς σκοπούς της οργάνωσης γιά τα παιδιά που έχουν ανάγκη στην Ελλάδα και τον κόσμο.

Πριν την έναρξη του παιχνιδιού, ο δήμαρχος Παιανίας Σπύρος Στάμου τίμησε με ειδική πλακέτα την πρόεδρο της unicef Σοφία Τζιτζίκου γιά την πολύχρονη δράση της γιά την προστασία των παιδιών (την πλακέτα παρέλαβε εκ μέρους της ο αντιπρόεδρος Γρηγόρης Φελώνης, καθώς η πρόεδρος ήταν στο εξωτερικό γιά δράση της οργάνωσης) και ο πρόεδρος του ΑΟ Γλυκών Νερών Γιώργος Δρούγκας τον αντιπρόεδρο της Ενώσεως Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών Χρήστο Κυρίτση γιά την προσφορά του στην κοινωνία και τον αθλητισμό. Ο Α.Ο. Γλυκών Νερών σε μία ευγενική αθλητική χειρονομία τίμησε με μετάλλια συμμετοχής στο παιχνίδι τους ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων, οι οποίοι χειροκροτήθηκαν γιά την προσπάθειά τους από τους δεκάδες πολίτες που γέμισαν τον χώρο των επισήμων.

dimosiografoi-unicef1-e1476108225464

Ο αντιπρόεδρος της ΕΣΗΕΑ, ο αντιπρόεδρος της unicef και ο πρόεδρος του ΑΟ Γλυκών Νερών.

Ο αρχηγός της ομάδας Επιλέκτων unicef Αργύρης Κωστάκης ευχαρίστησε θερμά όλους όσοι βοήθησαν γιά τη διοργάνωση του ανθρωπιστικού παιχνιδιού επισημαίνοντας ότι το ποδόσφαιρο και ο υγιής αθλητισμός ενώνουν τους ανθρώπους, γιατί το ποδόσφαιρο είναι χαρά και γιορτή. Το παρών έδωσε όπως πάντα στα ματς των Επιλκέκτων ο διοικητής του τμήματος Ασφαλείας Ραφήνας, αστυνόμος β΄Δημήτρης Δελτσίδης, ενεργός υποστηρικτής της unicef.

14615837_1799984583613723_127952955880258689_o

Ο Αργύρης Κωστάκης καλωσορίζει τα παιδιά, τους αθλητές, τους επισήμους και τους θεατές πριν το παιχνίδι.

Το παιχνίδι διαιτήτευσαν αφιλοκερδώς οι κύριοι Σταύρος Σούλος, Δημήτρης Στάσης και Σπύρος Καραγιώργος βετεράνοι του συνδέσμου ΕΠΣΑΝΑ.

Συγκινητική η παρουσία δεκάδων παιδιών από τις Ακαδημίες της τοπικής ομάδας (Εφηβικό, Παιδικό, Παμπαιδικό, Junior, Projunior, Αστεράκια) με τους γονείς και τους προπονητές τους.

Οι αποστολές των ομάδων

Επίλεκτοι unicef:
Λουκάς Λουκίδης, Άρης Καραίσκος, Μπάμπης Τζιάρος, Αργύρης Κωστάκης, Κώστας Χορέβας, Δημήτρης Δελτσίδης, Δημήτρης Κοτούζας , Γιάννης Ντάσκας , Κώστας Κατσιάδας, Κώστας Δικαιούλιας, Νίκος Σουπιώνης , Κώστας Ντέμος), Τάσος Μπασιούκας, Γιώργος Αρμάο.

Βετεράνοι Γλυκών Νερών:
Βερβέρης Χριστόφορος, Γκούλης Χρήστος, Δημητρόγλου Λεωνίδας, Θυμιόπουλος Σωκράτης, Κολοβός Χρήστος, Κουνελλάκης Στέλιος, Λουκής Θοδωρής, Καραμανίδης Γιώργος, Γκότσιας Κώστας, Λογοθέτης Βαγγέλης, Μεσηνέζης Αναστάσιος, Σαμορέλης Αχιλλέας, Σιώμος Μανώλης, Στάμου Γιάννης, Τζατζάς Χρήστος, Φαναράς Σάκης, Ξύκης Κώστας, Αναστασόπουλος Παναγιώτης, Δριλάκης Ευάγγελος, Μεσηνέζης Δημήτριος, Παγκαλιάς Ιωάννης, Καδιανάκης Ιωάννης, Ευσταθίου Ιωάννης.

Επίσης συμμετείχε τιμητικά ο Αλέξανδρος Τζόρβας.

Κοινοποιηση