αρθρο

Γιώργος Δρούγκας: «Να μην ξαναπεράσουμε τα περσινά»

αναδημοσίευση από: https://epsanastisentra.blogspot.gr/2017/09/blog-post_92.html

Να μην ξαναπεράσουν όσα βίωσαν την περσινή σεζόν, κατά τη διάρκεια της οποίας η ομάδα μέχρι ενός σημείου κινδύνευε με υποβιβασμό, θέλουν στον ΑΟ Γλυκών Νερών. Αυτό τόνισε στο «epsanastisentra» ο πρόεδρος της ομάδας, Γιώργος Δρούγκας, ο οποίος ευχήθηκε να γίνει ένα καλό πρωτάθλημα.

«Αυτό που δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση και απευχόμαστε είναι να ξαναπεράσουμε ότι και πέρυσι. Σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να βρεθούμε ξανά στην ίδια θέση. Θέλουμε να κάνουμε μια όσο το δυνατόν καλύτερη πορεία με πρώτο μέλημα να μείνουμε από νωρίς μακριά από περιπέτειες», τόνισε ο Δρούγκας και κατέληξε: «Θέλω να ευχηθώ σε όλους καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και επίσης να γίνει ένα καλό πρωτάθλημα και καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες της Ανατολικής Αττικής».

Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί ότι τις τελευταίες ημέρες έχουν ξεκινήσει τα έργα αντικατάστασης του χλοοτάπητα στο γήπεδο των Γλυκών Νερών και ο νέος αγωνιστικός χώρος θα είναι και πάλι από φυσικό χόρτο. Για τον λόγο αυτό ο ΑΟ Γλυκών Νερών έχει ήδη δηλώσει ως έδρα την Παιανία και αναμένεται να έχει κλειδάριθμο με τον Παμπαιανικό, ώστε να μην αγωνίζονται εντός ταυτόχρονα.

Κοινοποιηση