αρθρο

Δίκαιη ισοπαλία για Γλυκά Νερά και Κεραυνό

top
αναδημοσίευση από: http://pamebala.gr/epsana/item/35418-dikaii-isopalia-gia-gluka-nera-kai-kerauno
1
του Νίκου Τζαλίδη

Στο 0-0 έμειναν οι δύο ομάδες και πήραν από έναν πόντο...

ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ ΑΟ - ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ 0-0

Δεν ανέδειξε νικητή η κυριακάτικη (4/12) αναμέτρηση του ΑΟ Γλυκών Νερών με τον Κεραυνό Κερατέας. Οι δύο ομάδες, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής, έμειναν στο 0-0 και μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις. Ήταν ένα ματς όπου τόσοι οι γηπεδούχοι του Αλβέρτου Παπαδάκη όσο και οι φιλοξενούμενοι του Τάκη Μακροδημήτρη είχαν τα καλά τους διαστήματα, άρα το τελικό αποτέλεσμα μοιάζει δίκαιο.

Τα Γλυκά Νερά μπήκαν καλύτερα στο πρώτο 20λεπτο και είχαν δύο επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά στα καρέ του Χαντζάρα. Μετά το 25' ο Κεραυνός προσαρμόστηκε στον δύσκολο αγωνιστικό χώρο και ισορρόπησε. Λίγο πριν το φινάλε του α' μέρος οι αριθμητικές ισορροπίες στο ματς άλλαξαν, όταν αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα για τα Γλυκά Νερά ο Γιαννούλης, που ανέτρεψε τον Ντε Ντέους εκτός περιοχής κι ενώ ήταν τελευταίος παίκτης.

Στην επανάληψη οι Κερατιώτες έχοντας το αριθμητικό πλεονέκτημα πήραν την πρωτοβουλία και προσπάθησαν να κυκλοφορήσουν την μπάλα. Ο Κεραυνός απείλησε σε τρεις περιπτώσεις, με αποκορύφωμα το δοκάρι στο 70' από φάουλ του Κακαρά (η μπάλα βρήκε και στο κεφάλι του Μιχελή πριν σταματήσει στο οριζόντιο). Τα Γλυκά Νερά έκλεισαν καλά τους διαδρόμους, ήταν καλά στημένα στο μισό γήπεδο και έβγαλαν δύο – τρεις καλές επιθέσεις στην επανάληψη όπου θα μπορούσαν να κάνουν την ζημιά.

Διαιτητές: Δραγάτης, Πολυχρονιάδης, Δουλγεράκης

ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ ΑΟ: Μερκούρης, Συμβουλίδης, Βατίστας, Γιαννούλης, Μιχελής, Βάρδας, Αλεξίου, Κορώνης (75' Ρέκκα), Νάνος, Δογάνης (90' Γάσπαρης), Λαναράς (91' Μανιός).

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ: Χαντζάρας, Φραγκής, Λιούμης, Σότα (30' Κώτσος), Ξένος, Βαγγελή, Μπρότσι (75' Μαγγανάς), Κακαράς, Μουσαράι (60' Γκόντζος), Ντε Ντέους, Νταής.

 

Κοινοποιηση