αρθρο

Δίκαιο… Χ στα Γλυκά Νερά!

top

αναδημοσίευση από: http://pamebala.gr/epsana/item/40392-dikaio-x-sta-gluka-nera
του Νίκου Τζαλίδη

1Η τοπική ομάδα ήρθε ισόπαλη 2-2 με τον Νικολακάκη, σε ένα μοιρασμένο παιχνίδι γεμάτο ανατροπές

ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ ΑΟ - ΑΠΟ ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ 2-2

Δεν ανέδειξε νικητή η κυριακάτικη (26/3) μάχη ανάμεσα στα Γλυκά Νερά και τον Νικολακάκη, αφού οι δύο ομάδες αναδείχτηκαν ισόπαλες με σκορ 2-2 για την 25η αγωνιστική. Ήταν ένα ματς απόλυτα μοιρασμένο, γεμάτο ανατροπές και συγκινήσεις, με τους δύο αντιπάλους να επιβεβαιώνουν πως βρίσκονται σε καλή αγωνιστική φόρμα, χωρίς να έχουν... καθαρίσει ωστόσο την υπόθεση παραμονή.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Νικολακάκης ήταν ελαφρός καλύτερος και άνοιξε το σκορ στο 40' με τον ικανό άσο Πιτσούνη, ο οποίος από το ύψος του πέναλτι δεν άφησε περιθώρια στον Καταχανάκη. Τα Γλυκά Νερά είχαν μια καλή στιγμή με τον Νάνο χωρίς ουσία, με τους φιλοξενούμενους να πηγαίνουν δίκαια με το υπέρ τους 0-1 στην ανάπαυλα. Στην επανάληψη τα Γλυκά Νερά του Αλβέρτου Παπαδάκη έβγαλαν χαρακτήρα και έψαξαν απαντήσεις. Ισοφάρισαν στο 50' με πλασέ στην κίνηση του Γάσπαρη από ασίστ του Κλωνάρη και γύρισαν το ματς στο 57' με πλασέ του Γιαννούλη, από γύρισμα του Νάνου.

Σε εκείνο το σημείο οι γηπεδούχοι είχαν το μομέντουμ και πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς όμως να δημιουργούν τις μεγάλες φάσεις. Ο μαχητικός Νικολακάκης, ωστόσο, δεν ειχε πει την τελευταία του λέξη και στο 65' ισοφάρισε σε 2-2 με κοντινή πρεοσπάθεια του Μουκάνη. Το ματς από εκεί και πέρα έχασε τον όποιον ρυθμό είχε, με Γλυκά Νερά και Νικολακάκη να δείχνουν να βολεύονται με τον βαθμό της ισοπαλίας...

Διαιτητές: Βλάχος Αντ., Σπυρόπουλος, Κουλοχέρης

ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ ΑΟ: Καταχανάκης, Αλεξίου, Συμβουλίδης, Τσάνι, Βατίστας, Κλωνάρης, Γάσπαρης, Δογάνης (70' Ρέκα), Γωργάκας, Νάνος (88' Πότσης), Στίσι (46' Γιαννούλης)

ΑΠΟ ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ: Τσούνης, Δαμιανίδης, Νίκας, Πάσσαρης, Τσαπανίδης, Μαβίδης, Εγιουρούμ, Καλογήρου (82' Παπαδόπουλος), Καβάσης (50' Καλέρης), Πιτσούνης, Γκίτζος (40' λ.τρ. Μουκάνης).

 

Κοινοποιηση