αρθρο

Διατήρησε το απόλυτο ο ΑΟ Γλυκών Νερών, 1-0 στην Άνοιξη

αναδημοσίευση από: https://epsanastisentra.blogspot.com/2021/10/1-0_94.html

Το απόλυτο νικών του διατήρησε ο ΑΟ Γλυκών Νερών που επιβλήθηκε 1-0 εκτός έδρας της Άνοιξης, αν και έπαιξε στο τελευταίο μισάωρο με παίκτη λιγότερο. 
Οι γηπεδούχοι στην αρχή πατούσαν καλύτερα, όμως δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν την υπεροχή τους. Γρήγορα οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν και είχαν κάποιες καλές στιγμές, χωρίς να τις εκμεταλλευτούν με το 0-0 να μένει ως το τέλος του ημιχρόνου.
Στο δεύτερο μέρος η Άνοιξη άγγιξε το γκολ στο 55’, όταν ο Γασπαράκης με πλασέ νίκησε τον Κύρκο, αλλά πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή επενέβη σωτήρια ο Χριστοδούλου και απομάκρυνε! Ο ΑΟ Γλυκών Νερών προηγήθηκε στο 62’ με τρομερή μακρινή… οβίδα του Μαστορόπουλου που «κάρφωσε» την μπάλα στο «Γ». Στο 66’ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παίκτη λιγότερο καθώς αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο Μανουσάκης για εξύβριση, όμως παρά την αριθμητική της υπεροχή η Άνοιξη δεν κατόρθωσε ούτε να ισοφαρίσει. 
Διαιτήτευσαν οι Φωστέρης, Αλεξοπούλου, Κακάνης. 
ΑΝΟΙΞΗ (Δ. Κοσμάς): Παππάς, Αμανατίδης, Ζιβάνοβιτς, Πανάγου, Πέττας, Τρακάκης (66’ Τζάθας), Νησωτάκης, Μήτση, Κατσέρης (46’ Καράμπελας), Γασπαράκης, Κωτσοβός. 
ΑΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ (Δ. Μαντούκας): Κύρκος, Χριστοδούλου, Μαστορόπουλος, Μανουσάκης, Μουρούτης, Βάρδας, Στίσι (65’ Μπέλμπας), Βιταλιώτης, Δρούγκας (54’ Μπολέτσης), Βασιλόπουλος, Βλάχος (65’ Βαϊόπουλος). 

Κοινοποιηση