αρθρο

Δυο ανακοινώσεις του Προέδρου του Α.Ο ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ

*** «Στο ίδιο έργο θεατές. Για άλλη μία φορά βιώσαμε στο πετσί μας την αδικία από τα σφυρίγματα της διαιτησίας. Το βίντεο είναι αδιάψευστος μάρτυς για τη φάση στην οποία δόθηκε το πέναλτι. Αρχικά υπάρχει καταφανέστατο οφσάιντ το οποίο δεν καταλογίζεται από τον Α’ βοηθό και στη συνέχεια η «βουτιά» του επιθετικού με τον διαιτητή να μην σφυρίζει το… θέατρο και να δίνει κίτρινη κάρτα ως όφειλε στον παίκτη της Μαρκό, αλλά μετατρέπεται σε πέναλτι-«φάντασμα» από τον Α’ βοηθό με σπριντ 50 μέτρων, παρόλο που ο διαιτητής έχει αφήσει το παιχνίδι να εξελιχθεί χωρίς να σφυρίξει κάτι. Σε πέντε περιπτώσεις που ήταν ο ορισμός της κίτρινης κάρτας (τραβήγματα, χτυπήματα εκτός φάσης και αντιαθλητικά μαρκαρίσματα) δεν δίνεται καμία με συνέπεια να στερήσουν από την ομάδα τους τρεις πόντους που δικαιούταν βάσει της αγωνιστικής της απόδοσης. Έχουμε αγανακτήσει με τις αποφάσεις εις βάρος της ομάδας μας για πολλοστή φορά και με την αδιαφορία των υπευθύνων (ΔΣ ΕΠΣΑΝΑ, αρχιδιαιτητής) σε όσα συμβαίνουν στην τρέχουσα ποδοσφαιρική σεζόν.
Υ.Γ. Όσον αφορά τη διοίκηση της Μαρκό «απέδειξαν» χθες και μετά τον αγώνα, όπως και πριν τον αγώνα, το πόσο ανήθικοι είναι. Γι’ αυτό τους καλούμε να ασχολούνται μόνο με την ομάδα τους και να μείνουν μακριά από τον ΑΟ Γλυκών Νερών γιατί η υπομονή έχει και τα όριά της.
Υ.Γ. 2: Ελπίζουμε από την διοίκηση της ΕΠΣΑΝΑ επιτέλους να αντιληφθούν ότι για το καλό της Ένωσης και του ποδοσφαίρου το πρωτάθλημα πρέπει να είναι ανταγωνιστικό και να παίζεται επί ίσοις όροις.
Γιώργος Δρούγκας,
Πρόεδρος ΑΟ Γλυκών Νερών».

***
Κύριε Βόλη καλοί είναι οι λεονταρισμοί αλλά για την ταμπακιέρα θα μας απαντήσετε ?
I. Πόσο ηθικό είναι να παρενοχλείτε παίκτη της ομάδας μας επί εικοσαημέρου πριν τον μεταξύ μας  αγώνα ?
II. Πόσο ηθικό είναι να τάζετε ‘’λαγούς με πετραχήλια’’ στον παίκτη μας για να έρθει στον σύλλογό σας ?
III. Πόσο ηθικό είναι τα ανωτέρω να τα κάνει και ο αντιπρόεδρος του συλλόγου σας ?
IV. Πόσο ηθικό είναι να γίνονται όλα αυτά εν’ αγνοία  του Α.Ο. ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ?
V. Πόσο ηθικό είναι να μου τηλεφωνείται εναγωνίως τρεις ημέρες προ του αγώνα για το ίδιο θέμα ?
VI. Πόσο ηθικό είναι να μου προτείνετε ως ανταλλάγματα δυο παίκτες της ομάδας σας εν αγνοία τους και χωρίς να σας έχει ζητηθεί τίποτε από τον Α.Ο. ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ ? [τα ονόματα πιστεύω να τα θυμάστε]
VII. Πόσο ηθικό είναι η φαρσοκωμωδία να συνεχίζεται από τον αντιπρόεδρο της ομάδας σας στο ημίχρονο του μεταξύ μας αγώνα ?
VIII. Πόσο ηθικό είναι να συνομιλείτε με τον παίκτη της ομάδος μας μετά την λήξη του αγώνα παρακαλώντας τον να έρθει σε σας ?
IX. Ξεχάσατε την συγγνώμη που μου ζητήσατε για τον ‘’άκομψο’’ χειρισμό που κάνατε για το θέμα, στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε ?
X. Ξεχάσατε την συγγνώμη του αντιπροέδρου σας στο ημίχρονο του αγώνα και την παραδοχή του ότι δεν ήταν ηθικό από μέρους σας, αυτό που συνέβη ?
XI. Όσον αφορά την φράση μου <<ανήθικο το Δ.Σ. της ΜΑΡΚΟ >> βεβαίως και δεν αφορά τα μέλη του Δ.Σ. που δεν είχαν καμία συμμετοχή και γνώση  των γεγονότων. Αφορά αυτούς που εμπλέκονται και μόνο.
Υ.Σ. 1 Παράδειγμα ηθικής και προς μίμηση είναι ο ποδοσφαιριστής της ομάδος μας που μας ενημέρωσε από την πρώτη στιγμή.
Υ.Σ. 2 Είναι ηθικό και νόμιμο ο παρατηρητής διαιτησίας του αγώνα να σας ενημερώνει στο ημίχρονο για την συγκεκριμένη φάση σύμφωνα με τα λεγόμενα σας ? Κύριε παρατηρητά θα το διαψεύσετε ή όχι? Κύριοι της ΕΠΣΑΝΑ θα πάρετε θέση επί του θέματος ?
Υ.Σ. 3 Η ενασχόληση σας με τα ποδοσφαιρικά δρώμενα στην Ένωση μας και σε σύλλογο πότε ξεκίνησε? Υπάρχει παρελθόν ή είστε νεόκοπος ποδοσφαιρικός παράγοντας ?
Υ.Σ. 4 Κύριε Βόλη η λέξη ηθικός-ηθική αν δεν το γνωρίζετε είναι στη σελίδα 723 στο λεξικό του Μπαμπινιώτη . Οι <<μικροί>> ή οι  <<μεγάλοι>> άνθρωποι διακρίνονται από το θάρρος της γνώμης τους και όταν δημόσια αποδέχονται τα λάθη τους.
Περιμένω να πράξετε τα δέοντα .
                                                                                           Δρούγκας Γιώργος
                                                                              Πρόεδρος Α.Ο. ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ».

Κοινοποιηση