αρθρο

Δύο Χρυσά και ένα Χάλκινο Μετάλλιο ήταν ο απολογισμός για την ” ΕΦΑΦΡΑ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ” των Μεσογείων στην Β’ Φάση Παίδων – Κορασίδων U-17.

Την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 09:00 π.μ. πραγματοποιήθηκε η Β' Φάση Νοτίου Ομίλου του Φθινοπωρινού Προκριματικού Πανελληνίου Πρωταθλήματος Περιφέρειας Αττικής,Βοιωτίας και Ευβοίας,αγωνιστικού έτους 2018 - 2019,στις ηλικιακές κατηγορίες:

α)ΠΡΟ - Παμπαίδων - ΠΡΟ - Παγκορασίδων U-11 κάτω των 11 ετών.

β)Παίδων - Κορασίδων U-17 κάτω των 17 ετών.

γ)Νέων Ανδρών - Νέων Γυναικών U-22 κάτω των 22 ετών. Στις εγκαταστάσεις του Κλειστού Γυμναστηρίου της πόλης του Λαυρίου. Η διοργάνωση έγινε υπό την αιγίδα της Ε.Ο.Φ.Σ.Α.και της συν διοργανώτριας τοπικής Ομάδας του Ο.Α.ΛΑΥΡΙΟΥ.Τα συνολικά παιχνίδια που διεξήχθησαν ήταν Εκατόν Δέκα Τέσσερα ( 114 ) ενώ το σύνολο των αθλητών/τριων που έλαβαν μέρος ήταν Εβδομήντα Επτά ( 77 ). Στην ηλικιακή κατηγορία ΠΡΟ - Παμπαίδων ήταν τρείς Όμιλοι των τριών και Ένας των δυο,ενώ στην ηλικιακή κατηγορία ΠΡΟ - Παγκορασίδων Ένας Όμιλος των τεσσάρων και Ένας Όμιλος των τριών. Υπάρχουν έξι αγωνιστικά Τερέν τα οποία ήταν απαραίτητα για να διεξαχθεί το Αγωνιστικό Πρόγραμμα των Αγώνων.Ήταν μια άριστη διοργάνωση τόσο σε οργανωτικό επίπεδο όσο και σε αγωνιστικό επίπεδο και όλοι οι εκπρόσωποι των Σωματείων έδωσαν συγχαρητήρια για αυτή την προσπάθεια.Ο Α.Ο.ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ αγωνίστηκε:

ΑΠΛΟ ΠΑΙΔΩΝ U-17

ΜΠΟΚΑΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ Στούς 32

ΑΠΛΟ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ U-17

ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ Στούς 32

ΠΡΙΦΤΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ( ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ )

ΔΙΠΛΟ ΠΑΙΔΩΝ U-17

ΜΠΟΚΑΡΗΣ / ΧΑΤΖΙΚΟΣ Στούς 8

ΔΙΠΛΟ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ U-17

ΠΑΠΑΚΩΝΣΑΝΤΙΝΟΥ / ΠΡΙΦΤΗ ( ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ )

Το αποτέλεσμα ήταν κάτι παραπάνω από ικανοποιητικό.Αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς,όχι μόνο στην ανάπτυξη καθώς το άθλημα της Αντιπτέρισης γνωρίζει όλο και περισσότερους φίλους το τελευταίο διάστημα τόσο στην Ανατολική Αττική όσο και εν Ελλάδι σε όλη την χώρα.

Κοινοποιηση