αρθρο

Εκδήλωση : ο αγιασμός του Α.Ο ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ για τη νέα αγωνιστική περίοδο

Την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου, τελέστηκε ο καθιερωμένος αγιασμός του Συλλόγου μας. Ο οποίος κάθε χρονιά, σηματοδοτεί την ουσιαστική έναρξη και την αισιόδοξη προσδοκία για μια αθλητική χρονιά, γεμάτη χαρά και έντονα αγωνιστικά συναισθήματα. Παρόντα όλα τα μέλη της αθλητικής οικογένειας του Α.Ο Γλυκών Νερών. Τα μέλη της Διοίκησης, το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές της Ανδρικής ομάδας μας, αλλά και το μέλλον του Συλλόγου μας, οι αθλητές της ποδοσφαιρικής Ακαδημίες, μαζί με τους παιδαγωγούς-προπονητές τους και από κοντά πλήθος γονιών και μέλη του Συλλόγου μας.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Παιανίας- Γλυκών Νερών, κ.Ισιδωρος Μάδης, ο οποίος όλα τα τελευταία χρόνια, στέκεται πολύτιμος αρωγός της προσπάθειας μας να μεταμορφώνουμε το Συλλόγό μας σε μια ποιοτική αθλητική και κοινωνική κυψέλη της περιοχής μας. Ιδιαίτερα σημαντική είναι και η συμβολή τους στα έργα εξωραϊσμού και ποιοτικής αναβάθμισης των αθλητικών μας εγκαταστάσεων, καθώς φέτος με δική του πρωτοβουλία τοποθετήθηκε σύγχρονος φωτισμός στα τρία γήπεδά μας (5×5, 9×9, 11×11), ενώ αποκτήθηκε νέο τρακτέρ-χλοοκοπτικο για τη συντήρηση του γηπέδου μας.

Μια εκδήλωση θεσμός ένωσε και πάλι την τοπική μας κοινωνία γεμίζοντας μικρούς και μεγάλους με χαμόγελο και αισιοδοξία για τη νέα αθλητική χρονιά.

Η Διοίκηση

Κοινοποιηση