αρθρο

Επική πρόκριση τα Γλυκά Νερά, 4-2 στη Ραφήνα την Τριγλία!

αναδημοσίευση από: https://epsanastisentra.blogspot.gr/2017/11/4-2_22.html#more

Ο ΑΟ Γλυκών Νερών έγινε η ομάδα που συμπλήρωσε τους «8» του Κυπέλλου της ΕΠΣΑΝΑ, καθώς πήρε επική πρόκριση στην παράταση με 4-2 επί της Τριγλίας, στη Ραφήνα! Αν και τις δύο ομάδες χωρίζει μία κατηγορία διαφορά, η ομάδα του Αλβέρτου Παπαδάκη έπαιξε ψυχωμένα και κατάφερε να «λυγίσει» τους «κιτρινόμαυρους». Αξιοσημείωτο ότι σημειώθηκαν τέσσερα γκολ στην παράταση, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1 στην κανονική διάρκεια!

Η Τριγλία ήταν αυτή που πήρε κεφάλι στο σκορ όταν στο 40’ ο Εγκλαντίν μόνος του προ κενής εστίας έγραψε το 1-0, μετά από σουτ του Λημνιού στο δοκάρι. Από εκείνο το σημείο κι έπειτα το ματς άνοιξε με τις δύο ομάδες να έχουν αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρουν. Τελικώς οι φιλοξενούμενοι έφεραν το ματς στα ίσια στο 67’ όταν ο Χίσο με ωραίο σουτ δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον Καλαματιανό και έγραψε το 1-1.

Από εκείνο το σημείο κι έπειτα ο ΑΟ Γλυκών Νερών πήρε τα ηνία, πίεσε την Τριγλία και έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 80’ να γυρίσει το παιχνίδι, αλλά η εξ επαφής κεφαλιά του Νάνου πέρασε λίγο άουτ! Στο 89’ ο Μπουγάτσιας απείλησε επίσης με κεφαλιά, αλλά ο Καλαματιανός απέκρουσε.

Το ματς οδηγήθηκε στην παράταση και εκεί έγιναν όλα! Ο Καλαματιανός είχε τραυματιστεί λίγο πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας, αλλά δεν μπορούσε να γίνει αλλαγή γιατί δεν υπήρχε κι άλλος «μικρός» τερματοφύλακας να τον αντικαταστήσει. Στο 102’ ο Καραγιάννης με κεφαλιά, μετά από εκτέλεση φάουλ έκανε το 2-1, σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο μέρος της παράτασης.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι πίεσαν και έφεραν το ματς στα ίσια μετά από φάση διαρκείας και πλασέ του Χίσο. Στο 117’ ο Καλαματιανός απέκρουσε το σουτ του Αλεξίου και η μπάλα πέρασε κόρνερ, με το οποίο έγινε το 2-3. Πριν την εκτέλεση αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο Νικολακόπουλος, ενώ στην εξέλιξη της φάσης ο Βατίστας με κεφαλιά έγραψε το 2-3. Οι γηπεδούχοι ανέβηκαν μαζικά για την ισοφάριση στα τελευταία λεπτά, όμως το πλήρωσαν στο 121’, όταν ο Σίτι έφυγε μόνος του στην αντεπίθεση και με ψύχραιμο πλασέ έγραψε το τελικό 2-4!

Διαιτήτευσαν οι Δραγάτης, Λάμπρου, Καραθανάσης.

**Μετά τη λήξη του ματς υπήρχε εκνευρισμός και ένταση στις τάξεις των ηττημένων, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί και μια μικροπαρεξήγηση με τον Χίσο, ο οποίος ήθελε να πάει στα αποδυτήρια των κιτρινόμαυρων να χαιρετίσει κάποιους φίλους του ποδοσφαιριστές.

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦ. (Φώτης Θανέλλας): Καλαματιανός, Καμβύσης, Αρβανιτίδης, Μακρής, Τσακίρης, Τσάγγαρης, Καφέντζης (75’ Ζαφειρόπουλος), Μητσόπουλος, Εγκλαντίν, Κατσαβριάς (80’ Αμπντουραχμάνι), Λημνιός (64’ Καραγιάννης - 112’ Νικολακόπουλος).
ΑΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ (Αλβέρτος Παπαδάκης): Καταχανάκης, Συμβουλίδης (55’ Στίσι), Μπέντας, Βατίστας, Γεωργάκας, Βάρδας, Αλεξίου, Νάνος, Μπουγάτσιας (120’ Μάνδαλος), Χίσο, Ρέκα (101’ Λάζαρης).

Πηγή: irafina.gr

 

Κοινοποιηση