αρθρο

Η μεγάλη γιορτή του Α.Ο Γλυκών Νερών: σεβασμός στην ιστορία, ακόμα πιο ψηλά!

Tο Σάββατο 25 Ιουνίου 2016, ο Σύλλογός μας διοργάνωσε μια μεγάλη γιορτή, για να τιμήσει πρόσωπα που προσέφεραν στον Α.Ο Γλυκών Νερών, να θυμίσει μεγάλες στιγμές του παρελθόντος και να ενώσει ξανά όλους τους κατοίκους των Γλυκών Νερών, αλλά και όσους αγαπούν το Σύλλογό μας.

Ταυτόχρονα, θέλαμε να σηματοδοτήσουμε την αλλαγή μιας νέας σελίδας στην ιστορία του Α.Ο Γλυκών Νερών, παρουσιάζοντας τα σχέδια για την επόμενη περίοδο, αλλά και τα επόμενα χρόνια.

Η συνεργασία με τους κ.κ Γιώργο Καπουράνη και Αλέξη Τζόρβα για την δημιουργία πρότυπης ποδοσφαιρικής Ακαδημίας του Α.Ο Γλυκών Νερών, η παρουσίαση των εισιτήριων διαρκείας με έντονο τον κοινωνικό χαρακτήρα τους, η νέα ιστοσελίδα μας η οποία συναγωνίζεται σε ποιότητα αυτές μεγάλων ποδοσφαιρικών ομάδων, τα έργα ανάπλασης του γηπέδου μας, αλλά και ο νέος ύμνος της ομάδας, αποτέλεσαν κεντρικά θέματα που σκόρπισαν ενθουσιασμό στους πολυπληθείς φίλους της ομάδας, οι οποίοι από νωρίς είχαν κατακλύσει τον χώρο του γηπέδου μας.

Η γιορτή μας, η οποία φιλοδοξούμε να γίνει ετήσιος θεσμός, έκλεισε με μια υπέροχη μουσική βραδιά με κέφι και αισιοδοξία για το μέλλον.

Ενώνουμε τις προσπάθειες όλων μας για μια νέα πνοή που θα οδηγήσει τον Σύλλογό μας, ακόμα πιο ψηλά, με ποιότητα, ήθος και αγωνιστικές φιλοδοξίες.

[T1][13524401_1789938937907666_3038204209394180619_n]     T3]
Κοινοποιηση