αρθρο

Η τοποθέτηση του Προέδρου του Α.Ο Γλυκών Νερών στο ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ

top

αναδημοσίευση από: http://pamebala.gr/epsana/item/34376-i-topothetisi-drougka-sto-pame-mpala-kai-i-dieukrinisi-gia-tin-epithesi-se-giareni
του Νίκου Τζαλίδη

Η τοποθέτηση Δρούγκα στο ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ και η... διευκρίνιση για την «επίθεση» σε Γιαρένη

Τι είπε ο πρόεδρος του ΑΟ Γλυκών Νερών στην χθεσινή εκπομπή

d466a5b8137d34830a87d25a15449e83_XL

Για την κακή πορεία των Γλυκών Νερών και τα σοβαρά παράπονα που υπάρχουν για τη διαιτησία μίλησε στην χθεσινή τηλεοπτική (alertTV) εκπομπή ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ, ο Γιώργος Δρούγκας. Ο πρόεδρος του συλλόγου στάθηκε ιδιαίτερα στην αντιμετώπιση που τυγχάνει -από τη διαιτησία- η ομάδα του, χαρακτηρίζοντας την «εχθρική»! Τόνισε, δε, πως θα υπάρχει άμεσα επίσημη διαμαρτυρία προς την ΕΠΣΑΝΑ για τα όσα έχουν συμβεί από την έναρξη της σεζόν, ενώ ταυτόχρονα εξέφρασε την πίστη του πως τα Γλυκά Νερά θα ανακάμψουν. Όσο για το τι έφταιξε που τα Γλυκά Νερά πραγματοποιούν κακή πορεία φέτος; «Οι πολλοί τραυματισμοί, ο σχεδιασμός της ομάδας και η διαιτησία», ήταν η απάντηση του.

Από εκεί και πέρα να σημειώσουμε πως ο Γιώργος Δρούγκας διευκρινησε σχετικά με την μίνι ένταση που επικράτησε στο ματς με τον Αήττητο και την «επίθεση» σε Γιαρένη, πως απευθυνόμενος στον πρόεδρο της Ένωσης του είπε: «είστε ανεπιθύμητοι εδώ γιατί δεν θα μπορέσω να συγκρατήσω τον κόσμο με όλα αυτά που γίνονται. Για άλλη μια φορά η διαιτησία είναι εις βάρος μας». Ο κ. Δρούγκας επισημαίνει πως ουδέποτε εξύβρισε τον Δημήτρη Γιαρένη και τον Ξεν. Ρούση που ήταν και εκείνος παρών στο γήπεδο.

 

 

Κοινοποιηση