αρθρο

Θριαμβευτική πρόκριση τα Γλυκά Νερά, 1-0 τη Θύελλα Ραφήνας!

αναδημοσίευση από : https://www.soccerlive.gr/

Συντρίμμια έκαναν τη διαφορά κατηγορίας με τη Θύελλα Ραφήνας τα Γλυκά Νερά και πανηγύρισαν θριαμβευτική πρόκριση στη φάση των «8» του Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ!

Η ομάδα του Δημήτρη Μαντούκα επικράτησε με 1-0 του αντιπάλου της, επιβεβαιώνοντας πως βρίσκεται σε ανοδική τροχιά και, αν μη τι άλλο, σε καλό δρόμο όσον αφορά τη δουλειά σε βάθος χρόνου που γίνεται! Στο 35ο λεπτό ο Μανουσάκης αξιοποίησε το πέναλτι που υποδείχθηκε σε χέρι αμυνομένου μετά από κεφαλιά του Βάρδα και πέτυχε το γκολ, που έμελλε να καθορίσει την αναμέτρηση. Λίγα λεπτά νωρίτερα ο Βασιλόπουλος είχε αστοχήσει από την άσπρη βούλα, σουτάροντας άουτ σε πέναλτι που υποδείχθηκε για ανατροπή του Βλάχου. Οι πράσινοι ανέβασαν την απόδοσή τους στο δεύτερο ημίχρονο, πίεσαν για την ισοφάριση, όμως δεν μπόρεσαν να την πετύχουν στις περιπτώσεις που την «άγγιξαν». Στο 78ο λεπτό ο Μακρής σούταρε στο δοκάρι, ενώ στο 80ο λεπτό ακυρώθηκε ως οφσάιντ γκολ του Ανδρίκου.

Διαιτητές: Α. Βλάχος, Βιτσεντζάτος-Μακρής

ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ (Δημήτρης Μαντούκας): Κύρκος, Χριστοδούλου, Μάνδαλος, Μανουσάκης, Μουρούτης, Βάρδας, Στίσι (89' Παξιμάδης), Βιταλιώτης, Δρούγκας (60' Μπέλμπας), Βασιλόπουλος, Βλάχος

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Νίκος Μεσολόγγης): Κουμής, Μαργέτης (60' Δημητρίου), Φύτρος, Μαντζώρος, Ανδρίκος, Μπαριτάκης, Παναγιώτου (60' Πιέτρι), Μαρτίνος (80' Ζέκιο), Παπαδόπουλος, Σουλτανίδης (46' Μακρής), Δρόσης (60' Γούλας).

Κοινοποιηση