αρθρο

Ισοπαλία ψυχής τα Γλυκά Νερά

top
αναδημοσίευση από: http://pamebala.gr/epsana/item/34567-isopalia-psuxis-ta-gluka-nera

antriko

του Νίκου Τζαλίδη

Με γκολ του Νάνου στο 92' η ομάδα του Αλβέρτου Παπαδάκη πήρε ισοπαλία (2-2) στον Νικολακάκη

ΑΠΟ ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ - ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ ΑΟ 2-2

Με τον βαθμό της ισοπαλίας «απέδρασαν» τα Γλυκά Νερά από την Αγία Άννα, καθώς ισοφάρισαν (2-2) τον Νικολακάκη με γκολ στο 92'!

Η ομάδα του Αλβέρτου Παπαδάκη, παρ' ότι αγωνίστηκε με ένα σωρό προβλήματα (αγωνιστικά και μη), έβγαλε ψυχή στον αγωνιστικό χώρο και κατάφερε να πάρει κάτι σε μια δύσκολη έδρα και απέναντι σε ένα ισχυρό σύνολο. Ήταν ένα ματς το οποίο πήγε στη δύναμη και το πάθος, με το τελικό 2-2 να χαρακτηρίζεται δίκαιο...

Ο Νικολακάκης κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 44' με πλασέ του Καραγιαννίδη, ενώ δευτερόλεπτα αργότερα έχασε σπουδαία ευκαιρία να πετύχει δεύτερο γκολ και να πάει με αέρα δύο τερμάτων στην ανάπαυλα. Ο διακριθέντας νεαρός γκολκίπερ Μερκούρης όμως, με δύσκολη επέμβαση σταμάτησε τον Εγιουρούμ.

Στην επανάληψη τα Γλυκά Νερά ρίσκαραν, ανέβασαν τις γραμμές τους και ισοφάρισαν στο 60' με κεφαλιά του Γιαννούλη. Ο Νικολακάκης πήρε εκ νέου το προβάδισμα στο 80' με τον Καλέρη, ωστόσο την τελευταία λέξη στο ματς την είπαν οι φιλοξενούμενοι που πάλεψαν μέχρι το τέλος. Με πλασέ του Νάνου στο 92', λοιπόν, η ομάδα του Αλβλέρτου Παπαδάκη ισοφάρισε σε 2-2 και πήρε σημαντικό βαθμό στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή της.

Διαιτητές: Αντιπαριώτης, Μήταρης, Τζαφόλιας Β.

ΑΠΟ ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ: Τσούνης, Καραγιαννίδης, Θεοδωρής, Παπαδόπουλος, Τσαπανίδης, Πεϊδης, Κουμουλίδης (64' Μουκάνης), Σταύρος (81' Κοτσώνης), Καλέρης, Πιτσούνης, Εγιουρούμ.

ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ ΑΟ: Μερκούρης, Τσάνι (81' Μανιός), Συμβουλίδης, Γιαννούλης, Μιχελής, Βάρδας, Κουφοκώστας (64' Πανάγου), Νάνος, Κορώνης (56' Ρέκα), Δογάνης, Λαναράς.

Κοινοποιηση