αρθρο

«Καθάρισε» ο Βασιλόπουλος για τον ΑΟ Γλυκών Νερών, 2-1 τον Θησέα

αναδημοσίευση από : https://epsanastisentra.blogspot.com/2021/11/2-1_79.html

Σε πολύ καλή ημέρα βρέθηκε ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος και οδήγησε τον ΑΟ Γλυκών Νερών σε ακόμη μία νίκη, με 2-1 επί του Θησέα. Αποτέλεσμα που επανέφερε και τους μπλε στην κορυφή της βαθμολογίας.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά και έχασαν τεράστια ευκαιρία στο 28’ όταν μετά από ωραία ενέργεια και σουτ του Στίσι η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια έσκασε εκτός τελικής γραμμής. Υπήρξαν άλλες δύο τρεις καλές στιγμές εκατέρωθεν, αλλά το 0-0 έμεινε ως την ανάπαυλα. 


Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Δημήτρη Μαντούκα πήρε κεφάλι στο σκορ στο 58’. Το τέρμα σημείωσε ο Βασιλόπουλος με σουτ εντός περιοχής. Αλλά οι πανηγυρισμοί κράτησαν μόλις λίγα δευτερόλεπτα, αφού στο επόμενο λεπτό ο Θησέας ισοφάρισε με σουτ του Νικηφοράκη, μετά από πρώτο σουτ του Ραπτογιάννη και απόκρουση του Κύρκου. Ωστόσο, οι μπλε κατάφεραν να μετουσιώσουν γρήγορα την υπεροχή τους και σε δεύτερο γκολ. Σκόρερ και πάλι ο Βασιλόπουλος που μπήκε ανάμεσα σε αμυντικό και τον αντίπαλο τερματοφύλακα και με κεφαλιά έκανε το τελικό 2-1 στο 63’.

Η συνέχεια επεφύλαξε ένα ματς με πολλά νεύρα και από τις δύο ομάδες με αποτέλεσμα να ολοκληρωθεί η αναμέτρηση με δύο αποβολές. Στο 84’ αρχικά αντίκρισε απευθείας κόκκινη ο Αζάλ για χτύπημα σε αντίπαλο, με τους φιλοξενούμενος να αναφέρουν οτι πρώτα δέχτηκε χτύπημα ο παίκτης τους, ενώ από πλευράς γηπεδούχων αποβλήθηκε στο 91’ επίσης με απευθείας κόκκινη ο Τραγανός για επικίνδυνο παιχνίδι. 
Διαιτήτευσαν οι Κορωνιάς, Τζαφόλιας Β., Μακρής.  

ΑΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ (Δ. Μαντούκας): Κύρκος, Χριστοδούλου, Ντόκας (89’ Τραγανός), Μανουσάκης, Μουρούτης, Βάρδας, Στίσι (73’ Βαϊόπουλος), Βιταλιώτης, Δρούγκας (73’ Μπολέτσης), Βασιλόπουλος (89’ Παξιμάδης), Μπέλμπας (63’ Βλάχος).
ΘΗΣΕΑΣ Ν.Μ. (Γ. Τσέλιος): Βοτσίδης, Μηναδάκης, Βεϊζάι, Βούσουλας, Παπασωτηρίου, Αζάλ, Τσέλιος Κ., Τσέλιος Μ., Ραπτογιάννης (87’ Κάκαρης), Μαστρογιαννούδης (70’ Ανδριάς), Τηγανιτάκης (58’ Νικηφοράκης).

Κοινοποιηση