αρθρο

«Κεραυνοί» Δρούγκα! Παίκτης του Παλλαυρεωτικού έκανε άσεμνη χειρονομία προς τη κερκίδα!

αναδημοσίευση από : https://www.vivasports.gr

«Κεραυνοί» από τον πρόεδρο του Α.Ο Γλυκών Νερών για τη διαιτησία στο ματς με τη τον  Παλλαυρεωτικό.

«Συμφωνούμε με τους παράγοντες του Παλλαυρεωτικού ότι ήταν … ο διαιτητής και με μεγάλη χαρά θα παραβρεθούμε στην παράσταση που θα κάνουν στην ΕΠΣΑΝΑ για την διαιτησία. Μόνο που η αλήθεια είναι διαφορετική. Μια ομάδα αδικήθηκε κατάφωρα διαιτητικά κι αυτή ήταν τα Γλυκά Νερά .

Ευτυχώς που υπάρχει το βίντεο του αγώνα και φαίνεται η καθαρή αδικία που έγινε σε βάρος μας. Και αν και παίζαμε όλο το Β μέρος με 10 παίκτες χάσαμε σωρεία ευκαιριών και έπρεπε να πάρουμε την νίκη.

Και ο πρόεδρος των Γλυκών Νερών συμπλήρωσε κάνοντας σοβαρή καταγγελία: « από πότε μια άσεμνη χειρονομία (κωλοδακτυλο) παίκτη του Παλλαυρεωτικου προς τους φιλάθλους μας, που ήταν και τα παιδιά των Ακαδημιών μας τιμωρείται από τον διαιτητή με κίτρινη κάρτα .

Ενώ παρότι ήταν μπροστά διαιτητής και ο Α βοηθός στις βρισιές που απηύθυνε παίκτης των φιλοξενούμενων σε δικό μας αθλητή δεν τον απέβαλαν.

Όλα αυτά αποδεικνύονται από το βίντεο του αγώνα που είναι αδιάψευστος μάρτυρας και φαίνεται ποια ομάδα τελικά αδικήθηκε από τον διαιτητή Σταύρου «

Κοινοποιηση