αρθρο

Μαντούκας: «Καλό αποτέλεσμα, προσοχή με Θησέα»

αναδημοσίευση από: https://epsanastisentra.blogspot.com/2021/11/blog-post_72.html

Καλό αποτέλεσμα σε μια δύσκολη έδρα απέναντι σε μια δυνατή ομάδα χαρακτήρισε την ισοπαλία στο ματς με τον Παλληνιακό ο Δημήτρης Μαντούκας, μιλώντας στο Epsanastisentra.

Ο τεχνικός του ΑΟ Γλυκών Νερών σημείωσε ότι χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή το ματς με τον Θησέα. 
«Το ματς με τον Παλληνιακό ήταν δυνατό, αλλά καθαρό. Είχε όλα τα στοιχεία ενός ντέρμπι. Δυνατές μονομαχίες με λίγες φάσεις. Στο πρώτο μέρος ο Παλληνιακός πάταγε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Εμείς αργήσαμε λίγο να προσαρμοστούμε στο παιχνίδι.

Ο αντίπαλος είχε την υπεροχή, χωρίς όμως να μας απειλήσει ουσιαστικά», τόνισε στο Epsanastisentra ο Δημήτρης Μαντούκας και συνέχισε: «Μετά το μισάωρο ισορροπήσαμε το ματς και δημιουργήσαμε φάσεις. Στο δεύτερο μέρος ήμασταν πολύ καλύτεροι μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Δημιουργήσαμε φάσεις και θεωρώ ότι υπήρχε ένα πέναλτι που δεν μας δόθηκε. Δεν μπορέσαμε να αξιοποιήσουμε κάποια από τις φάσεις με αποτέλεσμα να μείνει το 0-0 ως το τέλος. Πιστεύω ότι ήταν καλό αποτέλεσμα απέναντι σε μια καλή ομάδα που έχει δυνατή έδρα». 

Για την αναμέτρηση που ακολουθεί με τον Θησέα ο προπονητής του ΑΟ Γλυκών Νερών σχολίασε: «Συνεχίζουμε για να υλοποιήσουμε τον στόχο μας που είναι να εξασφαλίσουμε μια θέση στην πρώτη πεντάδα. Το επόμενο ματς θέλει ιδιαίτερη προσοχή. Ο Θησέας είναι μια ομάδα που βελτιώνεται συνεχώς και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή».  

Κοινοποιηση