αρθρο

Ματσάρα στη Ραφήνα! Τα Γλυκά Νερά 4-2 στην παράταση την Τριγλία

αναδημοσίευση από: http://www.irafina.gr/matsara-sti-rafina-ta-glika-nera-4-2-stin-paratasi-tin-triglia/

Από τα ματς που ευχαριστιέσαι μπάλα. Θέαμα, γκολ, αποβολή, φάσεις, παράταση, ανατροπές στο σκορ. Τι άλλο ζητάει κανείς από ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι.Τα είχε όλα!

Τα Γλυκά Νερά παίζοντας ψυχωμένα πέτυχαν μια μεγάλη νίκη με σκορ 4-2 και μια σπουδαία πρόκριση από την Τριγλία που αγωνίζεται μια κατηγορία πάνω από αυτούς. Στην παράταση φάνηκαν πιο ψύχραιμοι και πιο ουσιαστικοί εκμεταλλεύτηκαν τις ατυχίες της ραφηνιώτικης ομάδας και πανηγύρισαν στο τέλος την νίκη-πρόκριση.

Τραυματίστηκε ο γκολκίπερ Καλαματιανός, δεν μπορούσε να αντικατασταθεί από τον Ιωσήπου διότι έπρεπε να παίζουν τρεις «μικροί». Στην επόμενη φάση τραυματίστηκε και αποχώρησε ο Καραγιάννης.

Έγινε έτσι και η τέταρτη αλλαγή από τον πάγκο της Τριγλίας, με συνέπεια ο Καλαματιανός να μείνει αναγκαστικά στον αγώνα!

Το ότι δεν μπορούσε να παίξει φάνηκε καθαρά στις επόμενες φάσεις και κυρίως στο τρίτο γκολ των Γλυκών Νερών.

Ακολούθησε η αποβολή του Νικολακόπουλου, αμέσως το 2-3 και η νίκη έγειρε προς τη μεριά των «μπλε».

Αν εξαιρέσει κανείς το πρώτο 45λεπτο που με την παρουσία του ήλιου «κοίμισε» λίγο τους φίλους και των δύο ομάδων που βρέθηκαν στις κερκίδες, τους αποζημίωσε πλήρως το δεύτερο ημίχρονο και ο έξτρα χρόνος της παράτασης.

Το συγκρότημα του Αλβέρτου Παπαδάκη που προφανώς κάνει καλή δουλειά στα Γλυκά Νερά, μπήκε στο γήπεδο με σκοπό να παίξει σαν ίσος προς ίσο την Τριγλία και τα κατάφερε. Σε κανένα σημείο του παιχνιδιού δεν υποχώρησε, τουναντίον έδειξαν ότι ήθελαν πρώτα να παίξουν μπάλα και μετά να «χτυπήσουν» το παιχνίδι μέχρι το τέλος.

Με βασικούς άξονες τον Χίσο, τον Νάνο αλλά και τον Στίσι που μπήκε ως αλλαγή και χωρίς κανείς από τους υπόλοιπους να υστερήσει, πέτυχαν να τρυπήσουν την αντίπαλη άμυνα τέσσερις φορές. Από την άλλη οι παίκτες της Τριγλίας δεν είχαν την ηρεμία και τις δυνάμεις να παίξουν άλλο ένα δύσκολο ματς μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα (Κυριακή-Τετάρτη).

Φάσεις και γκολ

20΄Σουτ του Εγκλαντίν άουτ. Η πρώτη καλή στιγμή για την Τριγλία

40΄ΓΚΟΟΟΛ! Οι γηπεδούχοι ανοίγουν το σκορ. Ο Εγκλαντίν στην επαναφορά της μπάλας μετά το σουτ του Λημνιού που βρήκε το δοκάρι, σημαδεύει σωστά την εστία του Καταχανάκη και γράφει το 1-0.

44΄Ο Καλαματιανός μπλοκάρει τη μπάλα σε δύσκολη κεφαλιά του Μπέντα.

47’Ο Τσάγγαρης από καλή θέση σουτάρει, αλλά διώχνει ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων

50΄ Ο Μπέντας αντικρίζει την κίτρινη κάρτα

51΄Φάουλ σε καλό σημείο. Το σουτ του Τσακίρη στα χέρια του Καταχανάκη

54΄Κίτρινη ο Μπουγατσιάς

62΄Μακρινό δυνατό σουτ του Γεωργάκα πάνω από τα δοκάρια

66′ Μεγάλη ευκαιρία για την Τριγλία που ίσως να «καθάριζε» και την πρόκριση. Ο Ενγκλαντίν φεύγει μόνος του με φάτσα το τέρμα και πετάει τη μπάλα ψηλά άουτ

67΄ΓΚΟΟΟΛ! Η μπάλα τιμωρεί. Φοβερό σουτ του Χίσο στην γωνία του Καλαματιανού και 1-1

80΄Κεφαλιά εξ επαφής του Νάνου να κάνει το 2-1, άουτ η μπάλα

84΄Κίτρινη ο Αλεξίου

88΄Κίτρινη ο Βάρδας

89΄Κεφαλιά του Μπουγατσιά απέκρουσε ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων

91΄Ο Εγκλαντίν «μπούκαρε» στην περιοχή των Γλυκών Νερών αλλά τον μπλόκαραν οι αμυντικοί κι έτσι πέρασε ανεκμετάλλευτη αυτή η ευκαιρία

93΄Διπλή προσπάθεια του Αμπντουραχμάνι δεν είχε αποτέλεσμα

94΄Κεφαλιά του Μπουγατσιά δεν βρίσκει στόχο

101΄Κίτρινη ο Χίσο

102΄ΓΚΟΟΟΛ! Σε εκτέλεση φάουλ του Ζαφειρόπουλου, ο Καραγιάννης με κεφαλιά κάνει το 2-1

105΄Σουτ-φωτοβολίδα του Χίσο φεύγει ψηλά άουτ

112΄ΓΚΟΟΟΛ! Μετά από φάση διαρκείας ο Στίσι πλασάρει τον Καλαματιανό και κάνει το 2-2

113΄Ο Νικολακόπουλος σε θέση βολής, τον πρόλαβαν οι αμυνόμενοι

117΄Ο Αλεξίου επιχειρεί κεραυνό-σουτ και διώχνει με δυσκολία ο Καλαματιανός σε κόρνερ

118΄Κόκκινη ο Νικολακόπουλος

118΄ΓΚΟΟΟΛ! Ο Βατίστας με κεφαλιά κάνει το 2-3

121΄ΓΚΟΟΟΛ! Στις καθυστερήσεις της παράτασης κι ενώ οι παίκτες της Τριγλίας είχαν προωθηθεί για να ισοφαρίσουν, ο Στίσι έφυγε μόνος του και πλα΄σαρε εύστοχα γράφοντας τον επίλογο του αγώνα. Τελικό σκορ 2-4.

Διαιτητής ήταν ο Δραγάτης με βοηθούς τους Λάμπρου και Καραθανάση.

Μετά τη λήξη του ματς υπήρχε εκνευρισμός και ένταση στις τάξεις των ηττημένων, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί και μια μικροπαρεξήγηση με τον Χίσο, ο οποίος ήθελε να πάει στα αποδυτήρια των κιτρινόμαυρων να χαιρετίσει κάποιους φίλους του ποδοσφαιριστές.

Τριγλία (Φώτης Θανέλλας): Καλαματιανός, Καμβύσης, Αρβανιτίδης, Μακρής, Τσακίρης, Τσάγγαρης, Καφέντζης (75΄ Ζαφειρόπουλος), Μητσόπουλος, Εγκλαντίν, Κατσαβριάς (80΄Αμπντουραχμάνι), Λημνιός (64΄Καραγιάννης, 112΄Νικολακόπουλος).

Γλυκά Νερά (Αλβέρτος Παπαδάκης): Καταχανάκης, Συμβουλίδης (55΄Στίσι), Μπέντας, Βατίστας Αντ., Γεωργάκας, Βάρδας, Αλεξίου, Νάνος, Μπουγατσιάς (120΄Μάνδαλος), Χίσο, Ρέκα (101΄Λάζαρης).

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ

 

Κοινοποιηση