αρθρο

ΜΑΤΣΑΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΚΚΙΝΟ ΜΥΛΟ

Δύο στα  δύο τα Γλυκά Νερά σε ένα ματς διαφήμιση του ποδοσφαίρου, με εναλλαγές στο σκορ και πληθώρα φάσεων εκατέρωθεν των εστιών. Από αμυντικά λάθη δέχτηκαν τα δύο γκολ τα Γλυκά Νερά, το ένα με αυτογκόλ του Αλεξίου στο 20΄ και το δεύτερο από τον Μαβίδη στο 58΄, που έφερε το παιχνίδι στα ίσια και έβαλε τον Νικολακάκη ξανά  στο ματς. Με σκόρερ τον Μπουγατσιά εντέλει τα Γλυκά Νερά που σκόραρε δις, πήραν τη νίκη εκτός έδρας επί ενός σπουδαίου αντιπάλου.

Η σειρά των γκολ, στο 20΄το 1-0 ο Αλεξίου με αυτογκόλ, στο 44΄ο Μπουγατσιάς το 1-1, στο 48΄ο Χίσο το 1-2, στο 58΄ο Μαβίδης το 2-2 και στο 74΄ο Μπουγατσιάς το 2-3.

Διαιτητής του αγώνα Μάλαμας, με βοηθούς τους Μπουξμπάουμ, Βιτσεντζάτο.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ (Βρεττός) Στουραϊτης, Δαμιανίδης (73΄Καραλής), Παπουτσιάν, Πάσσαρης, Νίκας, Κουμουλίδης, Κωστόπουλος (13΄λ.τ Πάλμα), Κίτσιου (63΄Τσαμπανίδης), Μαβίδης, Πιτσούνης (59’ Καλέρης), Γκίτσος

ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ (Παπαδάκης) Καταχανάκης, Ρέγγα, Συμβουλίδης (35΄λ.τ Στίσι), Μπατίστας, Γεωργάκας, Γιουβανέλης, Αλεξίου (84΄Μπέντας), Νάνος, Γάσπαρης (72΄Βάρδας), Χίσο, Μπουγατσιάς (90΄Μπελεβέτης)

Κοινοποιηση