αρθρο

Μεγάλο διπλό στο Κορωπί τα Γλυκά Νερά!

top
αναδημοσίευση από: http://pamebala.gr/epsana/item/37424-megalo-diplo-sto-koropi-ta-gluka-nera

Η ομάδα του Αλβέρτου Παπαδάκη νίκησε 1-2 και παραμένει ζωντανή στη μάχη της παραμονής * Εκατέρωθεν... γκρίνια για τη διαιτησία

του Νίκου Τζαλίδη

b063eeea94e648b59e519e5154104ab3_XL

 

ΚΟΡΩΠΙΟΥ ΑΟ - ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ ΑΟ 1-2

Πολύτιμο διπλό (1-2) στο Κορωπί για τα Γλυκά Νερά που παλεύουν για την σωτηρία τους! Η ομάδα του Αλβέρτου Παπαδάκη με ψυχή, καρδιά και έναν σούπερ Λαναρά κατέκτησε τρίποντο-χρυσάφι σε αυτή την 16η αγωνιστική και παραμένει ζωντανή στη μάχη της παραμονής. Ας τα πάρουμε από την αρχή, με το Κορωπί να έχει μια ελαφριά υπεροχή στο α' μέρος και να απειλεί σε δύο περιπτώσεις με τον Μουτζακά. Στην επανάληψη τα Γλυκά Νερά ανέβασαν την απόδοση τους και στο 57' είχαν δοκάρι με τον Λαναρά.

Η υπεροχή τους απέφερε καρπούς στο 62', όταν ο Γάσπαρης ανατράπηκε μέσα στην περιοχή, με τον Αντιπαριώτη να δείχνει την άσπρη βούλα. Ο Λαναράς από τα 11 βήματα ήταν εύστοχος και έκανε το 0-1. Πριν... κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, οι φιλοξενούμενοι -που σε εκείνο το σημείο είχαν το μομέντουμ- πέτυχαν και δεύτερο γκολ με τελείωμα του Νάνου, από προσπάθεια του Λαναρά (από το Κορωπί φώναξαν πως ο φορ των Γλυκών Νερών πήρε την μπάλα με το χέρι).

Το Κορωπί του Γιάννη Μαγγίνα μετά την εξέλιξη αυτή και το 0-2, ανέβασε τις γραμμές του και τα έπαιξε όλα για όλα, με αποτέλεσμα το ματς να γίνει ροντέο. Οι γηπεδούχοι απείλησαν με τον Μαστρογιάννη, στον οποίο ο Καταχανάκης είπε όχι με τρομερή επέμβαση, ενώ φώναξαν στο 65' για πέναλτι, για χέρι του Αλεξίου, με τον Αντιπαριώτη να λέει παίζετε.

Λίγα λεπτά αργότερα σημειώθηκε μια περίεργη φάση, όταν τα Γλυκά Νερά σκόραραν με τον Γάσπαρη (κι ενώ ο Τζαφόλιας είχε σηκώσει την σημαία του για οφ-σάιντ), με τον Αντιπαριώτη να κατακυρώνει αρχικά το γκολ, προφανώς μη έχοντας δει τον βοηθό, αλλά εν συνεχεία να το... ακυρώνει. Από τα Γλυκά Νερά διαμαρτυρήθηκαν έντονα για τη φάση αυτή. Το Κορωπί το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο τελικό 1-2 με φάουλ του Αλεξίου στο 88'.

***Από τα Γλυκά Νερά ευχαρίστησαν τη διοίκηση του Κορωπίου για την άψογη φιλοξενία ***Το Κορωπί έχει τρομερά παράπονα από τη διαιτησία του Αντιπαριώτη. Φωνάζει για χέρι στο δεύτερο γκολ των Γλυκών Νερών, φωνάζει για πέναλτι που δεν του δίνεται (για χέρι και δεύτερη κίτρινη σε Αλεξίου) και για τις καθυστερήσεις που όπως ισχυρίζονται οι γηπεδούχοι, δεν κράτησε ο διαιτητής ***Στις διοικητικές εξελίξεις του ΑΟΚ τώρα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, γίνεται τεράστια προσπάθεια από όλους ο πρόεδρος Παναγιώτης Λιακούτσης να πάρει πίσω την παραίτηση του και δεν αποκλείεται αυτό να συμβεί

Διαιτητές: Αντιπαριώτης, Τζαφόλιας Β., Κουτζιακουτζίδης

ΚΟΡΩΠΙΟΥ ΑΟ: Ούσιος, Καπουράνης, Βατίστας (55' Βλάχος), Παπαδόπουλος (42' λ.τρ. Τογιάλι), Αλεξίου, Κάλλης, Μέγας, Μπανάι, Μουτζακάς, Μαστρογιάννης, Πετράι (70' Σεϊτάι).

ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ ΑΟ: Καταχανάκης, Αλεξίου, Πανάγου (75' Γιαννούλης), Τσάνι, Βατίστας, Βάρδας, Γάσπαρης (87' Στίσι), Κλονάρης, Γεωργάκας, Νάνος (90' Ρέκα), Λαναράς.

Κοινοποιηση