αρθρο

Νίκη… παραμονής για τα Γλυκά Νερά!

top

 

αναδημοσίευση από: http://pamebala.gr/epsana/item/39610-niki-paramonis-gia-ta-gluka-nera

9

του Νίκου Τζαλίδη

Η ομάδα του Αλβέρτου Παπαδάκη επικράτησε 1-0 του Αχιλλέα και ξέφυγε για τα καλά από την επικίνδυνη ζώνη

ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ ΑΟ - ΑΧΙΛΛΕΥΣ Κ.ΑΧΑΡΝΩΝ 1-0

Ακόμα μια σπουδαία νίκη είναι γεγονός για τον ΑΟ Γλυκών Νερών! Η ομάδα του Αλβέρτου Παπαδάκη, λίγες ημέρες μετά το διπλό στην Βάρη, κατάφερε να επικρατήσει 1-0 του αξιόμαχου Αχιλλέα Κάτω Αχαρνών και ξέφυγε για τα καλά από την επικίνδυνη ζώνη. Η αναμέτρηση της Τετάρτης (8/3), που διεξήχθη στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής, παρά την κρισιμότητα της επεφύλασσε όμορφο θέαμα.

Σε έναν δύσκολο αγωνιστικό χώρο, Γλυκά Νερά και Αχιλλέας έδωσαν γρήγορο ρυθμό στο ματς και είδαμε ποδόσφαιρο με την μπάλα πάνω κάτω. Οι φιλοξενούμενοι του Μάκη Παπαδόπουλου απείλησαν πρώτοι στο 6' με πλασέ του Θεοδώρου, όπου ο Καταχανάκης έδιωξε σωτήρια με τρομερή επέμβαση, ενώ είχαν κι άλλη καλή στιγμή να προηγηθούν με τον Σταματόπουλο. Από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι είχαν και εκείνοι τρεις καλές προσπάθειες, στο 18' και στο 37' με τον Νάνο, ενώ στο 39' ο ίδιος παίκτης έκοψε την μπάλα στο πέναλτι αλλά δεν βρήκε συμπαίκτη του. Ο Αχιλλέας στο α' μέρος έβγαλε δύο αντεπιθέσεις για σεμινάριο περίπου στο 40' αλλά του έλειψε το καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια...

Ο ίδιος ρυθμός επικράτησε και στην επανάληψη, εκεί όπου τα Γλυκά Νερά έβγαλαν καλύτερα τρεξίματα γνωρίζοντας βέβαια και καλύτερα το γήπεδο. Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 51' με ανάποδο ψαλίδι του Γεωργάκα και εν τέλει προηγήθηκαν στο 58' από στημένη μπάλα, με τον Δογάνη να εκτελεί το φάουλ και τον Τσάνι να παίρνει την κεφαλιά για το 1-0! Το ματς άνοιξε εντελώς από εκεί και πέρα με τον Αχιλλέα να ρισκάρει και να ψάχνει την ισοφάριση, χάνοντας τη σπουδαιότερη ευκαιρία του στο 69', όταν ο Σταματόπουλος δεν μπόρεσε να νικήσει τον Καταχανάνη που ήταν εκ των κορυφαίων. Στο τελευταίο 20λεπτο τα Γλυκά Νερά είχαν ευκαιρίες για ένα δεύτερο γκολ και ο Αχιλλέας επικίνδυνες προσπάθειες για ισοφάριση.

***Διακριθέντες για τον ΑΟ Γλυκών Νερών οι Βάρδας, Τσάνη, Βατίστας και Γεωργάκας

Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος, Λάμπρου, Κουτζιακουτζίδης

ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ ΑΟ: Καταχανάκης, Αλεξίου, Συμβουλίδης, Βατίστας, Τσάνι, Βάρδας, Γάσπαρης (83' Πότσι), Δογάνης, Γεωργάκας, Νάνος (89' Ρέκα), Στίσι (57' Γιαννούλης).

ΑΧΙΛΛΕΥΣ Κ.ΑΧΑΡΝΩΝ: Τόλιας, Χριστόπουλος, Σιαδήμας, Γεωργίου, Βαφειάδης, Ξενάκης, Αγγελόπουλος, Σταματόπουλος (70' Καραγιαννίδης), Θεοδώρου, Αραμπατζής (80' Γκολόσι), Τσαλιαγκός (82' Μαραντίδης).

Κοινοποιηση