αρθρο

Ξανά στην κορυφή τα Γλυκά Νερά, 3-1 τη Μάχη Μαραθώνα

αναδημοσίευση από: https://epsanastisentra.blogspot.gr/2017/11/3-1_12.html#more

Σχετικά εύκολα και αποδίδοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα ο ΑΟ Γλυκών Νερών έφυγε με το διπλό από το γήπεδο του Γραμματικού, όπου επιβλήθηκε με 3-1 της τυπικά γηπεδούχου Μάχης. Με το αποτέλεσμα αυτό η ομάδα του Αλβέρτου Παπαδάκη πέρασε ξανά στην κορυφή, ισόβαθμη με τον Παλληνιακό.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές ήταν ο Μπουγάτσιας που αρχικά άνοιξε το σκορ στο 43’ με κεφαλιά, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Αλεξίου, ενώ στο 64’ με σουτ έξω από την περιοχή διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Το 0-3 έγινε από τον Χίσο, ο οποίος με ωραία λόμπα έξω από τη μεγάλη περιοχή «κρέμασε» τον Παππά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, επισφραγίζοντας έτσι μια ακόμη πολύ καλή του εμφάνιση. Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 77’ με πλασέ του Παπαδόπουλου στην αντεπίθεση, αλλά δεν κατάφεραν κάτι παραπάνω και το 1-3 έμεινε ως το τέλος.

**Αξίζει να σημειωθεί ότι το ματς έγινε στο Γραμματικό λόγω του Μαραθωνίου.

Διαιτήτευσαν οι Αντιπαριώτης, Μήταρης, Κάλλης.

ΜΑΧΗ ΜΑΡ.: Παππάς, Σένε, Καρακοζίδης (81’ Φλώρος), Βούσουλας, Μακρόπουλος, Καραλής, Κοροβέσης, Νταή (71’ Σελαμάι), Παρούσος (61’ Σιδέρης), Μίχας, Παπαδόπουλος.
ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ: Καταχανάκης, Συμβουλίδης, Μπέντας, Βατίστας, Γεωργάκας, Βάρδας, Αλεξίου (66’ Γάσπαρης), Νάνος (90’ Ρέκκα), Μπουγάτσιας (83’ Μπελεβέτης), Χίσο, Στίσι (92’ Λάζαρης).

Κοινοποιηση