αρθρο

Ξεκινά το Καλοκαιρινό Camp Ποδοσφαίρου 2019 – Α.Ο. Γλυκών Νερών

Τη Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος, 17 Ιουνίου 2019, ξεκινάμε το Καλοκαιρινό Camp Ποδοσφαίρου ( Summer Soccer Camp)του Α.Ο Γλυκών Νερών, στις εγκαταστάσεις του – καθ’ ομολογίαν-  ωραιότερου γηπέδου της ανατολικής Αττικής, στο δημοτικό γήπεδο των Γλυκών Νερών!

Διάρκεια: Δευτέρα 17 Ιουνίου - Παρασκευή 28 Ιουνίου .

Ωράριο:  από Δευτέρα έως Παρασκευή 17.00 - 21.00 (4 ώρες/ημέρα)

Πρόγραμμα:

Α) προπόνηση
Β) Τακτική
Γ) θεωρητική διδασκαλία
Δ) ασκήσεις ενδυνάμωσης - βάρη ανάλογα με την ηλικία και το βάρος .

Υπό την καθοδήγηση του τεχνικού μας διευθυντή, κ. Μιχάλη Κατσίμπρα, το Summer Camp του Α.Ο. Γλυκών Νερών πλαισιώνουν 5 προπονητές και εξειδικευμένος προπονητής τερματοφυλάκων. Παρουσία ιατρού καθημερινά στο Camp. Διενέργεια εργομετρικών τεστ σε όλα τα παιδιά!

Σε όλα τα παιδιά θα εξασφαλιστούν τόσο οι θεωρητικές όσο και οι υλικές συνθήκες που θα τους παρέχουν μια ποιοτική δραστηριότητα.

Εγγραφές: Καθημερινά στη γραμματεία του γηπέδου, ενώ μπορείτε να φέρετε το παιδί σας κατευθείαν να ξεκινήσει και να κανονίσετε την εγγραφή μετά.
Τηλέφωνα επικοινωνίας : 210 6657191 & 6977982694

Ποιους αφορά: (Αστεράκια, Κ8, Κ10, Κ12, Κ14, Κ16 και Ομάδα Νέων).

Με υψηλό αίσθημα ευθύνης στα παιδιά μας που θέλουμε να αγωνίζονται,  να κοινωνικοποιούνται, να διασκεδάζουν και ν΄αθλούνται με πνεύμα ομαδικότητας και άμιλλας, διοργανώνουμε το καλοκαιρινό μας Camp τις δυο τελευταίες εβδομάδες του Ιουνίου.

Αναλογιζόμενοι τον οικογενειακό προγραμματισμό και προϋπολογισμό των γονιών που μας εμπιστεύονται ό,τι πολυτιμότερο έχουν- τα παιδιά τους- οργανώνουμε με ίδια μέσα, το Summer Camp τις συγκεκριμένες ημερομηνίες εν΄ όψει θερινών διακοπών, με εξαιρετικά χαμηλό κόστος!

Θέλουμε τα παιδιά μας να έχουν την ευκαιρία να διδαχθούν, πέραν της προπόνησης,  θέματα όπως : διατροφή, εργοφυσιολογία, ενότητες τακτικής, πρώτες βοήθειες, διαιτησία, ιστορία ποδοσφαίρου, διδακτική ποδοσφαίρου!

Στόχος μας είναι ο Α.Ο Γλυκών Νερών, να αποτελέσει  τον κοινωνικό πυρήνα, την κοιτίδα άθλησης και ψυχαγωγίας των παιδιών μας, με απώτερο στόχο να γίνει το κέντρο άθλησης και συνάθροισης όλων των ηλικιών. Ελάτε για καφέ να γνωριστούμε, βλέποντας τα παιδιά μας ν’ απομακρύνονται από τις μοναχικές οθόνες των υπολογιστών και κινητών τους!

Σας περιμένουμε!

Κοινοποιηση