αρθρο

Οι δημοσιογράφοι ήταν …”πεινασμένοι” για…”ειδήσεις”

αναδημοσίευση από την Ηλ.Εφημερίδα Αθλητικό Πνεύμα

του Γιάννη Τεριλίδη

Σε μια ωραία κίνηση που πράγματι δείχνει πως τα Γλυκά Νερά και η νυν διοίκηση Δρούγκα και των συνεργατών του, δίνουν πολύ μεγάλη βαρύτητα στην ουσία και στην εξωστρέφεια, παρά στα εντός και επι τα αυτά (!), στέφθηκε από επιτυχία Η συνάντηση με τους ρεπόρτερ που καλύπτουν τα θέματα της ΕΠΣΑΝΑ και των Γλυκών Νερών ήρθε ακριβώς να επιβεβαιώσει για μια φορά ακόμη ότι με πράξεις κυρίως εξαγγέλεται. Και επειδή ο ηγέτης του Συλλόγου γνωρίζει πολύ καλά πως για να στηθεί ένα οικοδόμημα και να τρέξει, όσο πιο γρήγορα πρέπει και να προλάβει να τερματίσει, θα πρέπει να έχει κοντά και τους ανθρώπους που σήμερα διακινούν τις ειδήσεις με το δικό τους μέσο, δηλαδή τους δημοσιογράφους, πρέπει να τους έχει δίπλα τους και όχι απέναντι, τους κάλεσε στο χώρο που τα τελευταία χρόνια πράγματι γίνεται μια θαυμάσια δουλειά, ώστε να αναθερμανθούν αφ'ενός μεν οι σχέσεις των δυο πλευρών (ομάδος και δημοσιογράφων) και από την άλλη να γίνουν οι απαραίτητες τοποθετήσεις εν όψει της νέας χρονιάς που ουσιαστικά και επίσημα ξεκινά σήμερα, με την πρεμιέρα του Κυπέλλου. To ενδιαφέρον ήταν πολλαπλό,αν υποθέσει κανείς, πως ο πρόεδρος των Γλυκών Νερών, όχι μόνο κέρασε κρασί και μεζέ τους εκλεκτούς προσκεκλημένους του, αλλά τους πρόσφερε απλόχερα και κάθε είδους είδηση!

Δρούγκας: Δεν έχουμε κόντρα με την ΕΠΣΑΝΑ

Η παρουσία των Βαγγέλη Δουκάκου, Δημήτρη Παρίση, Μπάμπη Πουλούτση, Θοδωρή Κοτσώνη και Στέφανου Κυριαζόπουλου και του εκδότη του Αθλητικού Πνεύματος είναι αλήθεια πως ανέβασε τον δημοσιογραφικό πήχη στα ύψη και δημιούργησε ένα νέο δεδομένο, από το οποίο το όφελος θα είναι πολλαπλό. Η ομάδα έδειξε πως μπορεί να διαχειριστεί κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο αυτό που διαθέτει και είναι η φωνή της.

Έτσι με το που δόθηκε το σύνθημα έπεσαν και οι πρώτες ερωτήσεις. Ο Γιώργος Δρούγκας απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις είτε ο βαθμός δυσκολίας τους ήταν μεγάλος είτε απλός. Στη πρώτη ερώτηση που αφορούσε τις σχέσεις με την ΕΠΣΑΝΑ, ο πρόεδρος των Γλυκών Νερών ήταν απόλυτος : «Καμία κόντρα δεν έχουμε ως ομάδα, ως Γλυκά Νερά και ως Διοίκηση. Το μόνο που απαιτούμαι είναι σεβασμός πρός το Σύλλογο, που από την δική του πλευρά , προσπαθεί να προσφέρει στο ποδόσφαιρος της περιοχής αλλά και στην ευρύτερη νοτιοανατολική Αττική.Απόδειξη πως θέλουμε με τη σειρά μας να βοηθήσουμε αποτελεί το γεγονός πως στο πρωτάθλημα των υποδομών έχουμε δηλώσει συμμετοχή σε όλα τα τμήματα, ενώ άλλες ομάδες με το ζόρι σε μια ηλικία!»

Για το γήπεδο είπε: «Σήμερα έχουμε ένα από τα ωραίοτερα γήπεδο με χόρτο στο λεκανοπέδιο. Και επι τη ευκαιρία θέλω να ευχαριστήσω τον κ.Μαρτίνο (ο οποίος στην παράδοση θα τιμηθεί) για την μεγάλη τους προσφορά-χορηγία στην ολική ανακατασκευή του χλοοτάπητα. Τα εγκαίνια και η παράδοσή του θα γίνουν  σε ένα μήνα από σήμερα».

Για τους στόχους της ομάδς: «Θέλουμε να αποφύγουμε τα περσινά. Γι΄αυτό και φροντίσαμε φέτος να ενισχύσουμε την ομάδα με παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν προς αυτή την κατεύθυνση και είμαι αισιόδοξος πως θα τα καταφέρουμε».

Για τις υποδομές: «Έχουμε φροντίσει κι έχουμε δημιουργήσει, όλα εκείνα  τα απαραίτητα, ώστε τόσο οι μικροί υποψήφιοι ποδοσφαιιστέ, όσο και οι γονείς τους, να απολαμβάνουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την παραμονή τους εντός και εκτός γηπέδου αντίστοιχα».

Αυτά ήταν τα κύρια σημεία πάνω στα οποία εστιάστηκε η χθεσινή όμορφη κουβέντα - επαφή των εκπροσώπων του τύπου και της διοίκησης, που αξίζει να σημειωθεί πως εκτός του Γιώργου Δρούγκα, εκπροσωπήθηκε επίσης και από την α΄αντιπρόεδρο Αιμιλία Μπέλμπα που είναι και μία εκ των υποστηρικτών, καθώς και από τον γ.α και ταμία Κώστα Χριστοδούλου. Επίσης στο τραπέζι για ένα μεγάλο διάστημα και λίγο πρίν ξεκινήσει η προπόνηση ήταν τόσο ο προπονητής της ανδρικής ομάδας Αλβέρτος Παπαδάκης, όσο και ο συνεργάτης του Ευγένης Παπαδόπουλος. Και τέλος η παρουσία του Ευγένη Τσέρτου, δεν πέρασε απαρατήρητη, αλλά όταν τον είδε ο Δρούγκας τον κάλεσε στο τραπέζι και εννοείται πως μίλησε με τα καλύτερα λόγια προς το πρόσωπό του. Στο τέλος αναμνηστικά και λαβαράκι της ομάδος δόθηκαν σε όλους όσοι έδωσαν το παρών.

Και τα ΚΟΥΣ-ΚΟΥΣ της συνάντησης!!! :

 

Κοινοποιηση