αρθρο

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το 1ο Τουρνουά Ακαδημιών του Α.Ο Γλυκών Νερών

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή μικρών αθλητών, γονιών, εθελοντών και πλήθος κόσμου, το 1ο και μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό τουρνουά Ακαδημιών, που διοργάνωσε ο Αθλητικός Όμιλος Γλυκών Νερών.

14 αθλητικοί Σύλλογοι, 45 ποδοσφαιρικές ομάδες, 61 αγώνες, 450 νεαροί αθλητές, γονείς, δημότες των γύρω περιοχών και όλη η μεγάλη αθλητική οικογένεια του Α.Ο ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ, ήταν εκεί το τριήμερο από 31/05 εως 2/06.

Τα αθλητικά Σωματεία που συμμετείχαν ήταν τα εξής:

Το γεγονός αυτό παίρνει μεγαλύτερη θεσμική σημασία καθώς διοργανώθηκε και υλοποιήθηκε από ένα αθλητικό Σωματείο και όχι από κάποια αθλητική εταιρεία διοργάνωσης εκδηλώσεων.

Ο Α.Ο ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ με τον τρόπο αυτό δηλώνει και την φιλοσοφία που διέπει την ποδοσφαιρική του οικογένεια, θεωρώντας τα πρωταθλήματα των αναπτυξιακών ηλικιών μέσα από μια συνολική οπτική παιδείας και υγιούς πνεύματος συναγωνισμού. Και πάνω απ΄όλα ως μια μεγάλη αθλητική και κοινωνική γιορτή.

Ενώ επιτεύχθηκε απόλυτα ο στόχος που είχε θέσει ο Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας του Α.Ο ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ, κ. Μιχάλης Κατσίμπρας, σε δήλωσή του στο
http://athlorama.blogspot.com/ και στον δημοσιογράφο, Δημήτρη Παρίση.

"Η συμμετοχή όλων των ομάδων είναι εντελώς δωρεάν χάριν στις ενέργειες της διοίκησης και είναι το μεγαλύτερο που έχει γίνει ποτέ στην ΕΠΣΑΝΑ. Οι μικροί παίκτες θα γνωριστούν, θα διασκεδάσουν παίζοντας ποδόσφαιρο μέσα σε ένα ασφαλές χώρο. Χαρά όλων μας είναι το χαμόγελο των μικρών"

Βραβεύθηκαν οι 8 συνολικά ομάδες που έφτασαν στα τελικά της διοργάνωσης, καθώς και οι πρώτοι σκόρερ της κάθε ηλικιακής κατηγορίας.

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΔΩ!!!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΑΠΌ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ:

Κοινοποιηση