αρθρο

Ο Γιαννούλης λύτρωσε (ξανά) τα Γλυκά Νερά!

top

αναδημοσίευση από: http://pamebala.gr/epsana/item/38520-o-giannoulis-lutrose-ksana-ta-gluka-nera

16

 

του Νίκου Τζαλίδη

Με γκολ στο 91' του έμπειρου αμυντικού (το 'χε ξανακάνει με την Βούλα), η ομάδα του Αλβέρτου Παπαδάκη νίκησε 1-0 τον Παλληνιακό

ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ ΑΟ - ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ 1-0

Το ήθελε περισσότερο και το πήρε ο ΑΟ Γλυκών Νερών, που καταβάλει τεράστια προσπάθεια για την παραμονή του! Η ομάδα του Αλβέρτου Παπαδάκη, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής, επικράτησε 1-0 του Παλληνιακού και πλέον, με αυτήν την τέταρτη συνεχόμενη νίκη (!), τα Γλυκά Νερά βρίσκονται σε θέση σωτηρίας.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, το ματς δεν σηκώνει ιδιαίτερης ανάλυσης. Πήγε στη δύναμη, στο πάθος και είδαμε ένα παιχνίδι κέντρου. Ποιοτικό ποδόσφαιρο άλλωστε δεν μπορεί να παιχτεί σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο, ενώ ο δυνατός αέρας δυσκόλευε ακόμα περισσότερο τις προσπάθειες των 22 ποδοσφαιριστών.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Παλληνιακός ήταν ελαφρώς καλύτερος και είχε δύο καλές στιγμές, ενώ οι γηπεδούχοι απείλησανμε τον Γάσπαρη. Στην επανάληψη το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο, με τα Γλυκά Νερά να βγάζουν μεγαλύτερη ψυχή στο ματς και να παίρνουν τη νίκη στο 91', όταν από κόρνερ του Αλεξίου ο Γιαννούλης (που αποδείχτηκε χρυσή αλλαγή για δεύτερη φορά) πετάχθηκε στην μικρή περιοχή και με κεφαλιά έκανε το 1-0! Ο έμπειρος αμυντικός να θυμίσουμε πως είχε σκοράρει νικητήριο γκολ και στο πρόσφατο ματς με την Βούλα, όταν και πάλι είχε μπει ως αλλαγή και είχε βρει δίχτυα στο 93... Ο Παλληνιακός πριν το γκολ ειχε απειλήσει με τον Βλάχο, ο οποίος είχε πλασάρει άουτ από καλή θέση.

Διαιτητές: Δραγάτης, Μήταρης, Παπαδιώτης

ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ ΑΟ: Καταχανάκης, Αλεξίου, Κουφοκώστας (55' Πότσις), Βατίστας, Τσάνι, Βάρδας, Γάσπαρης (91' Στίσι), Κλωνάρης, Γεωργάκας (70' Γιαννούλης), Νάνος, Λαναράς.

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Αραχωβίτης, Χαρίσης, Βλάχος, Καλούδης, Γκαμάλ, Δαραμούσκας, Μαυράκης, Βυργιώτης (20' λ.τρ. Κούσης), Μαργιέτης, Καστής, Καμάρας.

Κοινοποιηση