αρθρο

Ο Λαζαρίδης έκανε τη διαφορά, Παθιακάκης-Γλυκά Νερά 3-2!

Αναδημοσίευση: https://epsanastisentra.blogspot.gr/2017/11/3-2_26.html

Με τον Νίκο Λαζαρίδη να αγωνίζεται για πρώτη φορά φέτος και να κάνει τη διαφορά ο Παθιακάκης πήρε σπουδαία νίκη κόντρα στα Γλυκά Νερά, των οποίων επιβλήθηκε 3-2 εντός έδρας με ανατροπή. Οι φιλοξενούμενοι πλήρωσαν σε αυτό το ματς τις πολλές απουσίες τους, την κούραση από τα 120 λεπτά που έπαιξαν την Τετάρτη για το Κύπελλο, αλλά και το γεγονός ότι έμεινε με παίκτη λιγότερο στο 71’.

Η ομάδα του Αλβέρτου Παπαδάκη μπήκε πιο δυνατά στο ματς και προηγήθηκε στο 8ο λεπτό με τον Αλεξίου, ενώ στο 21’ είχε δοκάρι ο Μπέντας. Στο 23’ Ο Λαζαρίδης με κοντινό πλασέ, μετά από εκτέλεση κόρνερ, έφερε το ματς στα ίσια, ωστόσο ο ΑΟ Γλυκών Νερών πήρε ξανά κεφάλι στο σκορ στο 37’ με κεφαλιά του Μπουγάτσια, μετά από σέντρα του Αλεξίου, με το 1-2 να μένει ως το τέλος του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Γιάννη Παπασταματίου κατάφερε να ανατρέψει το ματς και να πάρει τη νίκη, μέσα σε οκτώ λεπτά που έγιναν όλα! Στο 65’ ο Κατσιγιάννης με σουτ, μετά από στρώσιμο του Ιορδανίδη έκανε το 2-2, ενώ στο 71’ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Γεωργάκα με δεύτερη κίτρινη. Ένα λεπτό αργότερα ο Λαζαρίδης με εκπληκτική μακρινή μπαλιά έβγαλε στην αντεπίθεση τον Ιορδανίδη, ο οποίος με άψογο πλασέ ολοκλήρωσε την ανατροπή για τον Παθιακάκη διαμορφώνοντας το τελικό 3-2.

Διαιτήτευσαν οι Μανιώτης, Δουλγεράκης, Καραθανάσης. 

ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ: Μουλάς, Φωτίκας (63’ Αθανασόπουλος), Ταμάμης, Λαζαρίδης, Σπαγής, Θεοδώρου, Ανεζύρης, Κατσιγιάννης (89’ Ξενάκης), Ιορδανίδης (84’ Διαμαντόπουλος), Ρόμπολας (59’ Ντάσης), Αγγελίνας.
ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ: Καταχανάκης, Συμβουλίδης, Μπέντας, Βατίστας, Γεωργάκας, Βάρδας, Αλεξίου, Ρέκα (55’ λ. τρ. Λάζαρης), Μπουγάτσιας, Νάνος, Στίσι.

Κοινοποιηση