αρθρο

Πήρε ισοπαλία στα Γλυκά Νερά το Κρυονέρι

top
αναδημοσίευση από: http://pamebala.gr/epsana/item/35510-pire-isopalia-sta-gluka-nera-to-kruoneri
του Νίκου Τζαλίδη

Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, η ομάδα του Γιάννη Γεροντάκη ισοφάρισε στο 70', σε εξ αναβολής ματς με τρεις αποβολές!

GLKRYO

ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ ΑΟ - ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ ΑΠΟ 1-1

Πάθος, δύναμη, ένταση... Αυτές οι τρεις λέξεις αντικατοπτρίζουν πλήρως την εικόνα του εξ αναβολής αγώνα -της 11ης αγωνιστικής- ανάμεσα στα Γλυκά Νερά και το Κρυονέρι. Οι δύο ομάδες που παλεύουν για την παραμονή τους, ήθελαν όσο τίποτε άλλο τους βαθμούς της νίκης για να ανασάνουν, ωστόσο έμειναν στο 1-1 που ίσως να μοιάζει και δίκαιο. Σαφώς πιο ευχαριστημένοι απ' αυτό το αποτέλεσμα είναι οι φιλοξενούμενοι που ισοφάρισαν στο 70', σε ένα παιχνίδι που κυριάρχησαν τα νεύρα και είχαμε τρεις αποβολές.

Ας τα πάρουμε από την αρχή, όπου το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο με κάποιες καλές στιγμές εκατέρωθεν. Τα Γλυκά Νερά του Αλβέρτου Παπαδάκη κατάφεραν να προηγηθούν στο 30' με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λαναρά, ενώ στο 42' είχαμε μια αποβολή για κάθε ομάδα. Συγκεκριμένα, ύστερα από κοκορομαχία και μίνι ένταση, είδαν δεύτερη κίτρινη κάρτα (μέσα σε δύο λεπτά) από πλευράς γηπεδούχων ο Βάρδας και από πλευράς φιλοξενούμενων ο Δεσύλλας. Στην επανάληψη το ματς απέκτησε άγρια ομορφιά, έγινε ροντέο και το Κρυονέρι ρίσκαρε με στόχο την ισοφάριση.

Πολλές ευκαιρίες δεν υπήρξαν, καθώς κυριαρχούσαν και πάλι τα νεύρα και οι σκληρές μάχες στην μεσαία γραμμή. Η ισοφάριση εν τέλει για τους φιλοξενούμενους του Γιάννη Γεροντάκη -που δεν σταμάτησαν να παλεύουν- ήρθε στο 70' με εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Χρυσικόπουλου, το οποίο κέρδισε ο Μπερμπάντης. Μάλιστα στην φάση της ανατροπής του Μπερμπάντη, ο Μαλαμάς έδειξε απευθείας κόκκινη κάρτα στον Συμβουλίδη, με τα Γλυκά Νερά να παίζουν με εννιά παίκτες στο τελευταίο 20λεπτο... Παρ' όλα αυτά, οι γηπεδούχοι είχαν δύο μεγάλες στιγμές με τους Νάνο και Λαναρά, ενώ το Κρυονέρι απείλησε με Γκλιάτη και Κολώτα αγγίζοντας το δεύτερο γκολ.

Διαιτητές: Μαλαμάς, Παπαδιώτης, Τσαλικόγλου

ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ ΑΟ: Μερκούρης, Συμβουλίδης, Πανάγου (85' Ρέκα), Βατίστας, Μιχελής, Κορώνης (60' Γάσπαρης), Αλεξίου (80' Τσάνι), Βάρδας, Νάνος, Δογάνης, Λαναράς.

ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ ΑΠΟ: Μανουσάκης, Βαμβάτσικος, Σιατραβάνης, Γκλιάτης, Κανταρέλης, Δεσύλλας Σάββας, Χρυσικόπουλος, Καμαρίτης, Άνινος (87' Σαχίνης), Μπερμπάντης (77' Θανασούλης), Κολώτας.

Κοινοποιηση