αρθρο

Προκήρυξη αγώνων Αντιπτέρισης Γυμνασίων Σχ.έτους 2016 – 2017.

AFISA SXOLIKVN GYMNASION

Η Κεντρική Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αγώνων Α΄/θμιας και Β΄/θμιας Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Φιλάθλων Σωματείων Αντιπτέρισης ( Ε.Ο.Φ.Σ.Α. ) και την Ομάδα Φυσικής Αγωγής Β΄Αθήνας.

ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ

τους αγώνες Αντιπτέρισης Γυμνασίων που θα γίνουν Τετάρτη 5 Απριλίου 2017.Ο τόπος διεξαγωγής των αγώνων θα είναι το Κλειστό Γυμναστήριο στα Πευκάκια και θα περιλαμβάνει όλες τις Διευθύνσεις του Νομού Αττικής και Πειραιά.

Ώρα προσέλευσης : 09:00 π.μ.

Δηλώσεις Συμμετοχής : μέχρι τη Δευτέρα 03/04/2017 και ώρα 14:00 μ.μ.

Δικαίωμα Συμμετοχής : για την Β΄/θμια Εκπαίδευση οι μαθητές και των τριών τάξεων του Γυμνασίου ( Γενηθέντες τα έτη : 2004,2003,2002 ).Κάθε σχολείο έχει το δικαίωμα να συμμετέχει με όσους μαθητές/τριες θέλει.

Σύστημα Διεξαγωγής Αγώνων : Οι αγώνες θα διεξαχθούν μόνο στο αγώνισμα του ΑΠΛΟΥ ΑΓΟΡΙΩΝ και ΑΠΛΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ.Ανάλογα με τον αριθμό των συμμετεχόντων θα σχηματιστούν σχήματα των οκτώ ( 8 ), των δεκαέξι ( 16 ), των τριάντα δυο ( 32 ) ή των εξήντα τεσσάρων (64) παικτών.Ένας αγώνας λήγει όταν ένας αθλητής κερδίσει δυο games.To κάθε games θα παίζεται στούς 21 πόντους.Ανάλογα με την συμμετοχή των μαθητών/τριων ο Επιδιαιτητής θα μπορεί να τροποποιήσει το σύστημα διεξαγωγής των αγώνων.Στούς αγώνες θα ισχύσουν οι επίσημοι κανονισμοί της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας BWF -Ε.Ο.Φ.Σ.Α.

Φτερά : Πλαστικά θα διατεθούν απο την Ε.Ο.Φ.Σ.Α.

Επιδιαιτητής Αγώνων : θα οριστεί απο την Ε.Ο.Φ.Σ.Α.

Δικαιολογητικά για τη συμμετοχή Σχολείων και μαθητών/τριων.

α).Βεβαίωση Ιατρού ή ΑΔΥΜ, που δηλώνει ότι ο μαθητής - αθλητής μπορεί να λάβει μέρος χωρίς κίνδυνο για την υγεία του.

β).Κατάσταση συμμετοχής ατομικών αθλημάτων : Στη στήλη απουσίες μπαίνει ο αριθμός των αποσιών του μαθητή μέχρι τρείς εργάσιμες ημέρες το πολύ πρίν τούς αγώνες.

Κοινοποιηση